20 de febrer 2006

AMICS I CONEGUTS


Hi ha persones, a la vida, que fan la seva paral.lelament a la teva. Segueixen el seu ritme de vida, tenen la seva feina, els amics, família, però coincidiu en molts moments i en molts indrets. D’altres són simplement de pas, apareixen un dia i amb una bufadeta es fonen. Les que s’evaporen poden deixar record o no. Les que cauen en l’oblit, cap problema. Les altres són més perjudicials, han deixat petjada. Sense haver aprofundit massa en les teves entranyes queden en la memoria, perquè en algún moment els hem volgut donar importancia. En aquestes hi pensarem de tant en tant, amb melancolia, entusiasme, o despit.
Anem per les que són més properes. Les del dia a dia, aquelles que encara que no vulguis, patam... te les trobes a la sopa. Podem trobar-hi diversos subgrups; Primer: les que et causen indiferència. Aquests individuus, poden resultar despreciables o simplement provoquen impassibilitat. A ells, amb un hola i un adéu, ja en tens prou.
Segon subgrup, els amiguets i coneguts. Aquests éssers, flirtegen a l’entorn tot sovint i sense massa intimitats ni confidències, van bé per sortir del pas. Sopar, copa i riures.
Tercera categoria, amics amics Normalment la gent diu, pocs però bons. Especimens capaços d’aguantar el que calgui, de ser orelles, mocadors, rialles, acompanyants a domicilli en cas de grau etílic lamentable Grans aguantadors de compostura, i poc coneixedors del sentit del ridícul. (Han de fer esforços per no perdre els nervis quan et poses a cantar la Santa Espina) Doncs això... pocs, però bons.
Anem per les ànimes bessones- punt quart. Segons els esotèrics i no sé quin teorema, anomenen ànimes bessones a aquells que han compartit altres vides, sí sí... allò de la reencarnació!! Són prototips en via d’extinció. Normalment ets tu mateix amb el sexe oposat (o amb al mateix sexe en cas d’homosexuals). Penseu el mateix, soleu vestir igual, teniu els mateixos objectius, taralejeu les mateixes cançons, i us agrada dormir al mateix cantó de llit, un sobre l’altre. Val a dir, que costa molt trobar-la.
I avui plego aquí, espero que us hagi quedat a tots clar!


Per molts anys David.

12 comentaris:

Trento ha dit...

Està bé aquesta declaració de principis, però en tot cas crec que has fet pocs grups.
Espero trobar-me en el tercer.

Anònim ha dit...

UIUIUIUIUIUI!!!! A MI M'HAS D'ACLARAR A QUIN GRUP EM POSES...

alba ha dit...

jajaja!
Grau etílic lamentable, ja ho pots ben dir. I poc sentit del ridícul! Ni fet a mida! :P
Per cert, que així també debia anar el que va tirar la foto, no? Quina fila que fem!

Molts molts molts petons! I ole per aquest blog tan stupendu que tens!

Txell ha dit...

La foto és Made in Pau! jajajaja
Estaves preciosa divendres. Muackis

Anònim ha dit...

"Un amic es pot considerar una obra mestra de la natura". "Un amic és una persona davant la qual puc pensar en veu alta

JOAN.

Trento ha dit...

La vaig fer jo la foto?

Anònim ha dit...

Hola guapissima!!
l'apartat de coneguts desastres, m'el reserves per mi suposo...oi?

Txell ha dit...

Jajajaja... es que no t'ho curres gaire, eh????? Tot i això, saps que t'estimo molt! Has vist que guapu has quedat a la foto?

Trento ha dit...

S'ha de dir que vaig per fotograf

Anònim ha dit...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Anònim ha dit...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

Anònim ha dit...

Your website has a useful information for beginners like me.
»