09 de març 2006

Sóc hipocondríaca




Ningú, tret dels que són com jo, sap què sento quan dic que sóc hipocondríaca.
Al llarg de la meva existència he tingut tantes patologies, malaties i dolències com a l’enciclopèdia de la salut hi consten.
Em miren com si fes comèdia, com si tot allò fos un trola inmensa que jo m’he anat creant, però no! Ho sento així, quan dic que estic malalta és per què em crec morir, quan tinc angoixes i palpitacions em penso que és el final. Exagerada?
Els dies que estic més inspirada, m’autodiagnostico, obro el Google i cerco tots els meus síntomes... no falla! és allò que jo ja em pensava que tenia! Per contra em fa pànic visitar a qualsevol metge de qualsevol especialitat, la incertesa del què em diran em provoca una obsessió destructiva.
Sé que el meu cas és de frenopàtic i també sé que haig d’intentar pensar en altres coses, però tot això només són que propòsits impracticables. Sóc com sóc i desde que tinc ús de raó em monto cabòries i fantasies d’hospitals amb metges i infermeres (sona suggerent, no?).
En fi, toquem fusta i que la salut ens acompanyi!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Tas com un llumet! Que monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111

Anònim ha dit...

crec q podries seguir amb les fantasies sobre metges i infermeres (per cert, una expressió força sexista, si em permets q t'ho digui). un bon conte eròtic s'agrairia. per cert, últimament veig que fas mala cara... esgrogueïda... i també has perdut pes i fas ulleres... ja t'ho has fet mirar??? hehehehe

Trento ha dit...

que guapa a la foto

Anònim ha dit...

MUAKS!

Anònim ha dit...

Txell quan de cabell tia!!!!

Anònim ha dit...

Ei hola preciosa!
no et preocupis jo soc com tu, he patit ansietat i se que es, i inclus he arrivat anar al psicoleg perque intentes treurem aquesta ansietat i aquests pensaments catastrofics i la veritat que em va anar molt be.
Si necesites consells ja m'ho faras saber.

De moment t'en dono un:
Quan estiguis molt engoixada i agafis el cotxe (que encara engoixa mes) posamusica i tatarareja la canço, anima molt i fa que t'oblidis dels marejos i mals pensaments!!

Un petonas d'una que t'enten i que aviat coneixaras!!!!!!!!
ja en tinc ganes!! aquell dia si que valdra mes pendres una tila jaja.
Be que m'enrollo. xao.

Txell ha dit...

Odette... com diu la Núria el 8 d'abril tu i jo ens fotem un Fortasec i andandu!

Anònim ha dit...

jaja jo em fotre unes quantes tiles i vindre mig adomida.. jaja no sere jo??? jaja.

el dia 8 ja definitiu veig. m'ho apunto al calendari jaja (vaig d'important)

Anònim ha dit...

Nice! Where you get this guestbook? I want the same script.. Awesome content. thankyou.
»

Anònim ha dit...

Really amazing! Useful information. All the best.
»