10 de maig 2006

Bodorrio!


La setmana vinent hem d’anar de casament. Casament per l’esglèsia, per “todo lo alto” i de la manera més tradicional possible. Vaja... bodorrio, bodorrio!

Hi ha casaments i casaments, uns de lolailos, d’altres hiper cools, exòtics, cumbayàs, alto copete, íntims, monàrquics, religiosos i casaments normals.

En una guia útil per nuvis, hi vaig trobar una descripció força acertada i acurada dels diversos tipus de celebracions, un dia us la passaré! Avui em vull centrar única i exclusivament en el “Bodorrio por todo lo alto”. Espero que cap nuvi/a d'aquest gènere se m'enfadi!

Aquests enllaços són els més estilats, no passen mai de moda i acostumen a tirar la casa per la finestra. És a dir, tant els contraients com els seus pares, queden més pelats que una rata, això si... conviden fins i tot el dentista que els hi va fer la primera extracció.

Seguim, imprescindible fer una llista d’uns 200 convidats, una esglèsia força ostentosa i un bon restaurant (quan més car i més xic, millor!).

Només entrar a l’esglèsia ja tindrem raons amb el pare del nuvi! Ell vol que cantin el “Cant dels Ocells”i tu t’estimes més el “Boig per Tu” amb en Pep Sala de convidat especial. Com que ha de ser un dia meravellós ambdós cedeixen i la soprano llogada cantarà "l'Ave Maria".

Caldrà contractar els serveis d’una impremta; pel tema de les invitacions i participacions, d’un fotògraf, d’un estilista i d’un grup d’animació. Què dir del pastón dels vestits, les aliances, de la llista de casament, el viatge... uffff quin estrès!!!!!

Retrobaments familiars, abraçades i petons. La meitat de la gent no recorda el teu nom, no hi fa res, tu no saps si aquell que et saluda tan efusivament és fill d’en Joan, d’en Francesc o simplement és el fill del dentista de la primera extracció.

Vestits llargs de nit, pamela, recollits rocambolescos, induments futuristes i estrafolaris, quants calersssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Costa molt d’integrar-se en aquest tipus de celebracions, sembla que tothom es vulgui fixar en el teu vestit del Zara que t'ha costat 25 euros! Durant l’aperitiu i després del tercer vermut blanc, tot sembla més fácil.

Els cambrers del tot refinats i empalagosos, intenten fer el millor possible la seva feina. Ja apareixen les primeres borratxeres i pujades de tò. El nuvi es despilota, les amigues de la núvia ploren, el fill del dentista canta la Internacional, els avis s’entretenen amb els escuradents, una dona cau i l'altre riu com una lloca.

El final d’aquests enllaços és com tots els altres. La Macarena, el Follow de lider i los Pajaritos. Que no es perdin les tradicions!!!!

Corredisses al lavabo, noves parelles, ulls perduts, rialles i algún despistat que balla el Paquito el Chocolatero.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

He fet un cataping i t'he trobat! SUBLIM!

Anònim ha dit...

Tota la raó del mon!
Però que m'en dius dels nuvis que lloguen un pallasso per entretenir els nens? Es veu que ara és la última moda.
Per no parlar-te dels centres d'estètica que t'estan esperant amb candaletes per clavar-te 300 euros amb un "suposat" programa antiestrés.
I ara es veu que l'album dels nuvis no pot ser "el de tota la vida" no, ara ha de ser digital.
Un altre dia aprofundirem en el tema "videos de boda". Que per cert, ara el més fashion de tot és tornar-te a ficar els vestits un cop has tornat del viatge i anar a la platja a fer-te un reportatge amb remullada inclosa.

Anònim ha dit...

realment són un paaaaaaaaaaaaaaal els bodorrios. tot i així, els d´estil "por todo lo alto" són els més divertits! detalls no en falten per riure un rato!!

Anònim ha dit...

A vere con et veiem amb akest bestidet tant macu posat, eh!

Anònim ha dit...

Cal que destaquem les bodes tèmàtiques, torero i folklòrica o vedette i boxejador.

Trento ha dit...

que no s'aturi la festa!ç
Quan etc cases?

Txell ha dit...

No, de moment no toca! jajajaja

Anònim ha dit...

un dia es un dia, s'hi va, es traga, gorrejes tot el que pots i et pires, aixo es un casament, sortint procures que no et parin els mossos ja que has secat la barra lliure, i bueno respecte la musica, dons prefereixo el cant dels ocells pero millor queposin boig x tu perque amb l'altre em toca la fibra a saco i acabaria amb la llagrima aball, osigui k millor pep sala de convidat especial, que s'afeiti x aixo eh, k va una mica pullós, i millor ell perque com vingui en carles sabater ti cagues nen!

Anònim ha dit...

Em fa por pensar el dia que em toqui a mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Encara no oi?

Anònim ha dit...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anònim ha dit...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»

Anònim ha dit...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»