11 de maig 2006

Errors de joventut


Ahir em van enviar una composició d’aquelles del power point molt ben parida. Frases punyents amb missatges subliminals i fotografies espectaculars amb molts colors i formes.

D’aquests mails, en rebem a grapats cada dia, però no a tots els hi presto massa atenció. Em va quedar gravat un d’aquests proverbis al cap i li he donat moltes voltes:

“Si pudiese volver a la juventud,
cometería todos aquellos errores de nuevo,
solo que más temprano”

Evidentment no cal dir que jo encara sóc jove (uhmmmm!!!!) però que és allò que repetiria? On em fotria de cap? Amb qui no tornaria a confiar? De qui no m’enamoraria? Vaig a rumiar-hi un rato, per què no ho tinc massa clar...

15 comentaris:

Trento ha dit...

No t'ho has de preguntar, segur que ja ho faries per impuls natural.
A part encara ets jove, malgrat la cana.
jajajaja

Anònim ha dit...

El teu problema és que ets massa apassionada i ho vius tot com si t'hi anés el coll. Estic segur que ho faries tot igual.
Petó!

Anònim ha dit...

Jo tb n'estic segura que ho faries tot igual. I si, hi ha coses que jo les faria "mas temprano".

Anònim ha dit...

jo tampoc tindria massa clar que faria si pogues tornar enrrera segurament q algunes coses les canviaria a millor jejeje

Anònim ha dit...

Si tingués l'oportunitat de tornar a ser més jove (sense obligacions com ara) faria moltes més coses. N'estic convençut. Segurament coses més dolentes de les que vaig fer, que en vaig fer poques...

Anònim ha dit...

viu el moment,potser si que jo no faria els errors que vai fer en un passat, pero no si pot fer res, i els errors estan per apendre.

molts petons.

Anònim ha dit...

Segurament en una nova vida corregiriem alguns errors, però de ben segur que en feriem de nous. La vida és això, un munt d'errades i encerts. Els encerts els hem de deixar de banda (ja son prou bons), i de les errades apredre'n, és així com amb sort i una canya ens convertirem amb el temps, molt de temps, en avis i iaies honorables.

Txell ha dit...

Encara hi dono voltes! Sabent les coses que sé ara potser m'estalviaria molts "disgustets", tret d'això algun capítol de l'etapa 24-25-26 i ja està.
Crec que hagués marxat abans de casa, clar que tampoc m'hauria pogut mantenir. Han estat 30 anys força guapus, a per els 70 següents!

Anònim ha dit...

A saber que vas fotre...

Anònim ha dit...

bueno, és una pregunta complicada... què canviaria de quan era jove? segurament, si hi pensés amb calma, sortiria més d´una cosa... de "jove" tenia molta por a tot!! tot i així, i espero no fer tard, estic procurant canviar la meva falera de quedar-m´ho tot a dins. gràcies per ajudar-m´hi!

Anònim ha dit...

agafaria la conciència, els remordiments i tota aquesta merda i la llençaria ben lluny. seria un cabron despietat ple de filldeputisme. vaja, una mica el que sóc ara, pel que sembla. ah, i no li deixaria el meu cd dels Guns n' Roses d'edició limitada a l'anna r. quan anava a 2n de BUP. mai me'l va tornar. zorra!!!

Txell ha dit...

Ja saps qui sóc... ho aconseguirem!!!!!!

Ja saps qui sóc 2... mhan parlat d'un especialista en malalts mentals boníssims!!! jajajajajaajaja Fora conyes, a mi una tia que es deia Beth em va fotre un llibre de mates valorat en 3000 peles de l'època. Evidentment la vaig delatar. Porca!

Anònim ha dit...

m'agradaria tornar enrrere i estudiar, tenir una carrera, tambe per follar tot el que pugui sens dubte,,, per que engañar,,, tambe faria moltes coses que no he fet i no faria moltes de les que he fet, encare que intentant arreglar, putse espatllaria,,,, ai nose, ves a saber el que faria

Anònim ha dit...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»

Anònim ha dit...

What a great site, how do you build such a cool site, its excellent.
»