28 de juny 2006

Cap a casa, oeeeeeeee!!!!!!!!!!!


Per fi han fulminat la xuleria espanyola. La fúria i la ràbia d’aquests darrers dies, ha quedat en una imatge trista i melindrosa d’uns xaiets descarriats, la “selección de todos” torna cap a casa, amb el toro, el jou, les fletxes i l’estanquera.
D’aquí quatre anys, menys fums i més humilitat.... au revoir!

21 comentaris:

Trento ha dit...

És l'hora dels adéus iens hem de dir adéu fins mai, fatxes poseu el cul que si ca farem servir malls.

Anònim ha dit...

Quina nit! quina nit!!!!!!
Ja els hi està bé! Panda de prepotents!
Oh! que bé m'he quedat després de riure una estoneta :-)

Puji ha dit...

La "selección" ha jugat bé, l'impresentable d'Aragonés ha fet una bona feina tant tècnicament com en la motivació. Qui els ha fet perdre són els fums que els han insuflat des dels sectors més rancis. Ja els està bé!

Allez les bleus!!

Txell ha dit...

La veritat és que jo em vaig adormir! Em van despertar els petardos del segon gol de França i el missatget d'en MIquel dient GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Anònim ha dit...

Doncs a mi em va saber greu perquè, mal que ens pesi, som espanyols i la d'ahir era la meva selecció.
Això sí, em vaig alegrar per tots els fatxes rancis que poblaven les grades, pel principito i la Leti, pel Villar i pel puto Luis Aragonés, que esperi que foti el xàndal a la rentadora ara que tornarà cap a casa.
PD: Espanya va jugar com el cul.

Anònim ha dit...

doncs company, la meva no. a natrus no ens en deixen tenir... TITULAR DEL 9: ESPANYA, DERROTADA COM SEMPRE. a por ellos??? jajajaja

Anònim ha dit...

El meu país no és Espanya!

Anònim ha dit...

Sil, "el usuario anónimo":
Jo tampoc ho vull, però Catalunya està a España i, mentre això sigui així, la nostra selecció serà l'espanyola. La selecció catalana no està reconeguda i, per tant, no existeix oficialment. Això de que "la meva selecció no juga el Mundial" és una frase de perdedors amb complexe d'inferioritat. La frase correcte seria "jo no tinc selecció".

Anònim ha dit...

Et "pesa" ser espanyol, però et sap greu que perdi?? Això deu ser allò que anomenen "esquizofrènia catalana". Gal.les, Irlanda del Nord o Escòcia "estan" a la Gran Bretanya i tenen seleccions pròpies. Em fa gràcia el teu raonament: els belgues, els nigerians, els uruguaians (campions del món el 1930 i el 1950), els danesos, els noruecs, els russos, etc., etc., són uns perdedors amb complex d'inferioritat? Les seves seleccions no han jugat el mundial. Tots coneixem les causes per les quals no juguem els mundials i són exactament les mateixes que ens impedeixen parlar en català a Europa i ens tenen ofegats fiscalment. La resta són cuentus que avorreixen perque ja han deixat d'irritar. Catalunya no "és" ni "està" a Espanya. Pertany a Espanya. Vet aquí el problema.

Anònim ha dit...

jo no sé quina és la frase correcte però el que tinc clar és que qui no plora no mama i que si no som natrus mateixos els que lluitem pel que volem, no ens ho vindrà a fer ningú. diga´m inconformista... ei, de bon rotllo!

Anònim ha dit...

Per cert, la foto és genial

Puji ha dit...

Jo no sento cap apreci per la selecció espanyola i des d'allà fan esforços per a que li tingui tírria. Els separatistes són ells.

Abans m'he oblidat de posar-ho. Maiqui tens raó, la foto és tremenda!

Anònim ha dit...

ÚNICAMENT EM SAP GREU PER EN XAVI, EN PUYOL I L'INIESTA. ELS DEMÉS 2 PEDRES.

Anònim ha dit...

"El del bombu":
Et sap greu per Iniesta? Saps que Iniesta va néixer a Albacete?
Et sap greu per Puyol? Saps que no ha jugat els últims anys el partit de la selecció catalana al·legant lesions quan mai es perd cap partit amb el Bar$a?
Et sap greu per Xavi? Visita el post http://www.superlliga.com/7m76/?p=132 i mira el final (la Post Data).
Mare meva, que dur és seguir el pensament únic!

Anònim ha dit...

Maiqui,
Ja que ets tant escrupulós amb les paraules...
Nigèria, Rússia, Uruguai, Dinamarca, Noruega sí han jugat el Mundial. El que no han jugat és la fase final del Mundial.

Anònim ha dit...

i Polònia com ha quedat?

Anònim ha dit...

Quin bon rotllu oi?

Anònim ha dit...

Només ho he dit amb animus iocandi creu-me. Tots sabem que Andorra també ha participat en el Mundial així com Samoa, Tonga o les Illes Cook. Hi han fet un paper discret, digue'm-ho tot, però hi han pogut participar. Déu n'hi do l'enveja que fan. I t'agraeixo que em consideris escrupulós amb les paraules. Aquí en tens una nova mostra:

A LA PUTA CALLE EJJJJPAÑAAAAA!!!!

Anònim ha dit...

A mi també em fa enveja Andorra, Escòcia o el Pais de Gal·les, ho dic sincerament. També preferia animar la selecció catalana, però ara per ara no podem.
I com que ara no existim (futbolísticament parlant) prefeixo identificar-me amb la selecció espanyola. I no soc fatxa, els que em coneixen en poden donar fer.
I repeteixo: no per alegrar-me de les victòries d'España sóc menys català que els culés.

PD: El bon rotllo que no falti mai, eh?!

Txell ha dit...

Hòstia! per un moment m'heu fet patir tots dos...
En fi, que jo mai m'alegraré d'una victòria de la selecció espanyola. Em pot agradar o no el joc que fan, però seria enganyar-vos dir que vull que guanyi. El mateix em passa amb l'Espanyol i el Madrid...

Anònim ha dit...

el toro es va quedar a frança jajajajjajaja.