19 de setembre 2006

Campanya o anticampanya?

Però que nassos pensava aquest home, quan va dir això? Suposo que en aquell moment, no tenia ni el remot propòsit de ser President de la Generalitat! Ai Pepe, pepe... no saps que en boca tancada no hi entren mosques?

8 comentaris:

Carmeta ha dit...

Aquí tens, el futur President de la Generalitat! L'Alegria de la Huerta!

Núria ha dit...

Jurl!!!! Viva españa????
M'ha recordat a això, que tampoc té preu:
http://www.youtube.com/watch?v=upTZ5T0JQUY

Anònim ha dit...

No feu aquestes cares! Que us esperàveu d'un senyor així? Molt catalanista no pot ser!

Maiqui ha dit...

Jo vull la independència del meu país. Ho dic pels que no em coneixeu que aquí en sou la majoria. Però a mi no em fa res que un espanyol cridi "Viva España!". Faltaria més. Només li envejo que ell ho pugui dir amb un rictus de satisfacció a la cara mentre jo haig de cridar "Visca Catalunya" amb una certa impotència, tristesa o ràbia. Vull un país normal. I els espanyols que siguin ben feliços de ser-ho.

Puji ha dit...

Però si això és el de menys! El més greu és que el seu partidet (PSC) li llepi el cul al partit gran (PSOE) i voti en contra dels interessos de Catalunya, el cas de l'aeroport és el més recent però ni de bon tros l'únic!

Maiqui ha dit...

Ah.... però són partits diferents???

Titus ha dit...

Jo ho dic ben clar
VISCA CATALUNYA LLIURE

Marc Fors Camp ha dit...

No se veure on estar el problema en res del que va dir, si despres que els seu partit guanyi les eleccions espanyoles no crides viva españa, potser si que seria estrany, recordem que per ser president de catalunya en cap lloc esta escrit que s'hagi de ser catalanista.