23 d’octubre 2006

Dissabte

Tarda productiva de dissabte; heus aquí els meus experiments culinaris.
Menjable i d'aparença de nouvelle cuisine. La veritat és que feia patxoca.












Totes hi estàvem d'acord, en Montilla no val un duru.
Malgrat els anys, tampoc hem canviat tant...

17 comentaris:

Dan ha dit...

Je je. Sorprenent combinacio: Nouvelle cuisine i Montilla.

Alepsi ha dit...

Caram, caram, Txell! Quina gana m'ha entrat! Un dia hem de cuinar juntes! xDDDD
Per cert, què vas fer de postres?? xDD

Puji ha dit...

Noi quina bona pinta! Crec que m'ha arribat l'olor i tot!

Montilla? Qui és Montilla?

Anònim ha dit...

Alça Manela! sort que el primer era ligerito, ligerito!
Vas estar a temps de fer el guacamole? i el segon és el que m'imagino que es?
Mite-la ella amb el cabell estirat que guapa que està!

Anònim ha dit...

caraiiii quina bona pinta...que teniu les 4...esteu per mullar pa

Anònim ha dit...

ale! quina desesperació veure aquestes fotos quan s'acosta l'hora d'esmorzar i m'esperen dues tristes madalenes...

Txell ha dit...

Dan, el tema d'en Montilla va relacionat amb l'alcohol. De fet només pots parlar d'ell quan vas embriagat de vi!
Alepsi, coneixes l'Area de Guissona? A la secció de pastissos, n'hi ha de trencadors! Bons bonsssssss!
Puji, en Montilla serà el teu proper president. Una soca sense sang.
Núria, bo i amb dos llaunes em va quedar sense suquet. Haig de medir ve el temps.
Merry, ja m'he fotut una mandarina, una tronja i un entrepanet de pernil i tinc un rau-rau...
Anonimus, merci per pujar-nos els colors! ;)

Anònim ha dit...

De bon rollo, però què és lu de les fotos?

(les de dalt, vull dir, que la de baix ja ho veig que són noies. Sobretot la de dalt a la dreta).

Oriol ha dit...

A la foto del poker caldria alguna ampolla d'aigua, no?
El segon plat que és?
De bon rotllo. El primer plat, o li falta plat o li sobren condiments, jajaja.

David ha dit...

Mmmm... Pepe Mongtíya... Quin home! Haurieu de fer molts més sopars com aquests i multidudinaris, per fer veure a la gent que aquest personatge no es mereix ser president...
Comença a cuinar, Txell!!!!

Anònim ha dit...

jo sóc una de les que va tenir el privilegiu de menjar-s´ho! estava tot boníssim! fins i tot l´allioli!

Anònim ha dit...

M'Encanten les prestatgeries tan farcides, m'agrada molt la teva.
Colors, vida, cultura, fotos!!! Molt, molt xula!

Txell ha dit...

Anexo recepte, pq no em toqueu més els nassos ;)

Ingredientes:
2 pechugas de pollo en filetes finos
1 paquete y medio de beicon (aproximadamente 15 lonchas)
2 puñados de pasas
8-10 ciruelas pasas
2 cebollas
1 bote de cerveza
sal
pimienta


Instrucciones:
Poner las pasas en agua caliente.

Partir la cebolla y ponerla en el recipiente que irá al horno.

Salpimentar los filetes de pechuga y colocarlos sobre la loncha de bacon.
Enrollarlas.

Ir colocándolas sobre la cebolla, añadir las pasas escurridas y las ciruelas. Echar la cerveza por encima.

Meter al horno tapadas con papel aluminio a 200º durante 20 minutos.

Quitar el papel y dejar otros 10-15 minutos que se doren.

Con las pinzas darles la vuelta y dorarlas otros 10 minutos por el otro lado.

Clar que jo hi vaig fotre dues llaunes de cervesa i bo i això no em va quedar suquet.

Oriol... d'això primer s'en diu Crudités de verdures i està posat així pq si no seria una amanida vulgaris :PP

David, els hi fem un miting tu i jo? Home gris, que no pot ser ni president l'escala...

Recomano a tothom l'all i oli Ferrer!!!!!!

Anònim ha dit...

Fa força bona pinta!!
Hauria d'estar prohibit llegir posts com aquests després de dinar al menjador d'on treballo.

Anònim ha dit...

Doncs si que fa patxoca el sopar si... això està bé, cuidar les amigues ^^ Molt guapas totes!!!

Anònim ha dit...

Ah, vale! Pollastre amb prunes, haver-ho dit abans!

(nono, que és broma, que ja es veu que està molt currat. Els en vas donar gratis? Ets massa bona persona...)

Anònim ha dit...

Mmm quina bona pinta té tot :-) Felicitats!