18 d’octubre 2006

La fi d'un mite

En Carlos Gramaje era el meu mite eròtic d’adolescència, així de clar us ho dic.

El capità pirata de Mar i Cel, alt i fort, de pell bruna i faccions marcades, era la sensualitat personificada. De cabells negres i ondulats, sempre ensenyant pit; robust i musculat. La seva veu potent i armoniosa i la seva poderosa presència sobre el vaixell, em feien estremir els sentits.

Un Saïd entregat per amor, sempre còmplice amb la seva estimada Blanca. Un Saïd amb mans vigoroses i de pell ferma. Uns ulls foscos, brillants, preciosos. Uns moviments deliciosos difuminats amb una fortalesa inusual. Pura mel...

Havien passat setze anys i el mite encara durava. La mateixa aparença, el seu rostre encara jove i encisador, aquella veu introntollable, per en Carlos semblava que no passessin els anys.

Haguès pagat calers llargs, per pujar en aquell barco i cantar a tot drap: Mira el cel de grandesa infinita / En la fosca sent fred i palpita / Pèrò la lluna blanca li va encenet estrels / milers de focs que dansen / milers de meravelles / el cel també està sol / però té un amagatall / al fons del mal calmat / com un mirall.




Ai.... el meu goig es va esmunyir pels carrers de Madrid. En Carlos no era alt, ni fort, ni tan sols guapu. Què quedava d’aquell morisc que inflava les veles i es deixava emportar pel vent?

De qui havia estat “enamorada” durant tots aquells anys? Quina manera més tràgica de dir adéu a un mite!

Cal que en trobi un altre amb urgència!!!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre són dures els adéus aquests.
Jo recordo lo embadalit que em mirava a la Leticia Sabater fins que un dia vaig descobrir que era guenya i a sobre peluda. Un asquitu...

Anònim ha dit...

És el que té el maquillatge! La majoria de models segur que fan por a primera hora del matí.
Si vols t'ajudo a triar un nou mite eròtic.

Puji ha dit...

Jo també et puc ajudar a triar-lo.
Hi ha un home fort, robust i de rostre impertorbable.............




Aleix Vidal-Quadras.

Anònim ha dit...

Puji, aquest és meu, i només meu!!!

Oriol ha dit...

Txell blogant "por ahi" l'he trobat.
Es preparador físic.

No es mereixen
http://estanislau-verdet.blogspot.com/

Txell ha dit...

Leticia Sabater????????? PUAJJJJJJJJ quin mal gust nanu!

Ara entenc pq mai no he estat el mite eròtic de ningú, em faltava el maquillatge!

Oriol, una mica excessiu, no? Vale que m'agraden els nois amb la seva panxeta i les seves cosetes, però aquest senyor és ... massa!

Anònim ha dit...

hosti, la cosa deu estar en el fet de ser pirata perquè l'altre dia vaig somniar amb el jonnhy deep

Anònim ha dit...

Bueno, jo es que de fet no he vist mar i cel, per lo tant el carlos noseque no se ni qui es ni de que van els seus cantics sobre d'un barco, j ase que tothom ha vist mar i cel pero no vaig mai al teatre i odio els musicals, odio que en mig d'una obre es fotin a cantar, per a mi o una cosa o l'altre, encare que tinc molts mites erotics que canten i molts mites erotics que actuen, pero clar, a la que pasen a ser miter erotics meus dons de cop me la pela com canten o actuen! la meva visió cap a ells bueno (elles) no soc gay, es transforma en sequencies d'en Conrad Son, aaaaai bueno, no son hores de pensar aixo. apa deu maricel!

Trento ha dit...

Jo et proporso un home alt, fort, guapu... es diu Robafaves

Anònim ha dit...

Txell, en Montilla és el teu home. No hi ha cap mena de dubte!

Anònim ha dit...

Si vols jo també t'ajudo a buscar un nou mite ... pots començar per l'home gra... ja,ajja,jaj, http://www.doommaster.cat/images/acomiadament-soltera2.jpg

Anònim ha dit...

Farlopa, veig que et va inpactar! XDD Txell, jo també soc pirata, de software això sí :P