16 d’octubre 2006

Spain is different

Pa amb Tomàquet

Ingredients: (per una persona)

- Dos llesques de pa (segons la gana).
- Tomàquets
- Oli
- Sal
- Tall

Procediment:

1- Es tallen els tomàquets i s' unta sobre el pa (millor de pagès)
2- S'hi posa un bon raig d'oli i seguidament un polcim de sal.
3- Damunt del pa, el tall. (Pernil, fuet, butifarra, formatge...)
4- A jalar s'ha dit!





Spain is different....

10 comentaris:

Raimon Monsolís ha dit...

De veritat t'esperaaves alguna cosa de profit d'aquesta gent? Si es foten el bocadillu de calamares com la cosa més suculenta del món!

Núria ha dit...

Jo primer hi poso la sal. Mira, manies que tinc!
Això vermell és el tomàquet???? t'ho has d'untar tu mateix????
Encara com no t'han posat "rodanxes" de tomàquet!
Era un gran cap de setmana per anar als Madriles.

Txell ha dit...

Era pan con tomate de Antequera i Jamón Iberico! Gran esmorzar...

Puji ha dit...

El pa amb tomàquet no el dominen, i mira que és fàcil! Ara, aquest pernil fot una pinta tremenda!!!

Què tal l'ós i l'arboç en viu?

Anònim ha dit...

TINDRA MOLT BONA PINTA, PERO T'EL FOTEN DE MOSTRA!!! AI SENYOR QUIN TALLET MÉS ESCARRANSIT

Farlopa ha dit...

Però vas tastar el famòs bocadillo de calamares??? No és tant dolent com sembla, però aqui que no ens treguin el bon pa tomaquet amb fuet, o pernil.... mmmm...mmmm... estic de regim quin mal rollo de foto!!!!

Oriol ha dit...

Estic amb en PUji, la brillantor del pernil és d'escàndol.
¿Propaganda subliminal del Vip's?

Titus ha dit...

Com a cas enlloc

Dag ha dit...

no era tomaquet frito solis?

ja et vas pixar al bernabeu?

Txell ha dit...

No Xevi, era tomate de Antequera! i el Bernabeu ni el vaig veure.
Farlopa... dolent i eixut el famós bocata calamares! ECS