05 de novembre 2006

Funcions fisiològiques

Avui poso punt i final a aquests moments de bogeria política transitòria. Tanco finalment aquest recés de reflexió i inspiració divina i intentaré no fotre més divagacions sobre el futur Parlament de Catalunya.

Les cartes ja estan sobre la taula i previsiblament les negociacions no s'allargaran massa. Això és una molt bona notícia, que no ens fotin massa la tabarra i sobretot que no ens prenguin més el pèl!

M'Agradaria explicar-vos, i ja tancant aquesta branca política, un problema molt seriós entre la població femenina. Es tracta de la incontinència urinària, també coneguda com a "bufeta hiperactiva", en la que es produeix un intens desig miccional que no admet espera. Segons estudis mèdics, 4 de cada 10 dones tenen pèrdues d'orina produïdes sobretot per la maternitat, el part i la menopausa i l'origen es degut a la pèrdua d'elasticitat dels muscles de la bufeta. Les afectades poden tenir petites pèrdues, només realitzant esforços, tossint, rient o simplement esternudant.

Amb una repetició diària de contraccions musculars pèlviques i intentant interrompre la micció, així com una dieta saludable,les afectades noten milloria en poques setmanes.




La incontinència puntual, que és la que pateixo jo, pot ser causada per la ingesta de polítics decebedors i lleis electorals infumables, que hauríem de començar a revisar.

Montilla... aquesta pixarada va per tu!

19 comentaris:

Alepsi ha dit...

Jo faria com el nen de la foto, a sobre de la política en general... però clar, amb l'inconvenient que té ser dona i haver de pixar eixarrancada.... buf, que lleig quedaria... xDDDD

Anònim ha dit...

Nomes tinc ganes de possar-me fins el cul de birres i pixar-me a la seu sociata...

Anònim ha dit...

A mi tot això em recorda una figura de pessebre, que s'acostuma a posar en un racó, fent un esforç molt noble i saludable. Les resultes d'aquest treball son les que jo posaria al cap d'aquests polítics.

Anònim ha dit...

Txell avui es un dia de dol :) trist molt trist per enessima vegada sort que ens queden les juergas i els cubatas per passar el trangul. Jo també m'hi pixo !!!!

Oriol ha dit...

Les incontinències són un greu problema que afecta únicament a les persones que la pateixen, Excepte en dos exemples, la incontinència verbal que provoca tripartits i la incontinència política que provoca governs no volguts a costa de poder.

Anònim ha dit...

Doncs jo m'hi cago. En el Montilla, en el Carod i en la puta mare que els va parir a tots plegats!

Anònim ha dit...

Ells tb pixen (fora de test).

Anònim ha dit...

Jo també m'hi cago!

Anònim ha dit...

Txell,

El tripartit té una altra incontinència: ejaculació precoç. Encara la junta electoral no ha expressat oficialment els diputats que té cada partit, que ells ja s'han muntat el xiringuito.

Trento ha dit...

Quin asc, quan ho he llegit aquest matí m'he deprimit. Jo hi vomito. Anem a ca l'ibarretxe?

Anònim ha dit...

Txell, una bomba!!!!!!!!!!!
Saps que l'amu del teu home, serà en Saura. jojojojojojojojo el hippi-mosso! joijojojojojoj

Anònim ha dit...

Quina gent els polítics, fan vergonya. Suposadament han de representar el poble i només es representen ells mateixos i els seus interessos personals. Allà que se'n vagin tots.

Adagio ha dit...

ooohhh s'ha acabat la bogeria política!
mira que donava tema això jaja xD
a veure quan posen una tia de presii.. segur que durant les reunions i els pactes.. la presi tota lestona al wc

Anònim ha dit...

Els exercicis aquests musculars ja n´havia sentit a parlar, es veu que a la llarga prenen això que dius tu de l´incontinència! Muntem un gimnàs ?

Txell ha dit...

Gemma, em sembla que són els exercicis Kegles, o alguna cosa semblant.
Ara comencen 4 anys de bogeria col.lectiva.
Ja m'imagino a en Saura fent de Tura.... ecsssssssssssssss
Tots locus, tots!!!! M'hi torno a pixar!

Anònim ha dit...

Bé, moltes solucions no hi havien, o bé era president Mas o bé era president Montilla. Fos qui fos, havia per pixar-se.

En fi, Txell, ja et faré arribar alguna ampolla de lleixiu per netejar el bloc, que després d'aquesta "festa humida" igual fa olor !! ;) :P

garmir ha dit...

Hola:
Jo, desde fa gairebé deu anys tinc incontinencia urinaria, m´han mirat molts metges i es d´origen psicologic peró no vegis com t´altera la vida com a molt cada hora faig pipi i amb 35 anys, només no pendre aigua o prenent tranquilitzants se´n va es espantós, al menys ara m´hi podré pixar en el tripartit 2.0, en fi fa risa peró , no sabeu la sensació tan desagradable de anarse´n pixant per tot arreu.

Txell ha dit...

Hòstia gramir, espero no haver-te ofès en cap moment!

garmir ha dit...

hola:
Txell, tranquila no m´has ofès, només explicava una situació personal com a anécdota.