12 de novembre 2006

La Pantoja




"Cataluña es muy importante en mi vida", aquestes eren les paraules que la Pantoja regalava al seu públic barceloní durant la promoció del seu últim disc i just abans d'actuar al Palau de la Música Catalana. Hi deixen entrar a tothom al Palau últimament...

La folclòrica, va recordar que visita el nostre país des de els 17 anys i que li donem un "recebimiento tremendo", tanmateix són un poble per "quitar-se el sombrero". Vaja, peloteo puro i duro.

Us refrescaré una mica la memòria: Isabel Pantoja, cinquentona sevillana no massa formada. Vídua d'un torero mort en acte de servei i mare d'en "Paquirrín" una criatura obesa que entra i surt dels jutjats contínuament denunciat per maltractador i amenaçador. Mare també de la Isabelita, nena colombiana adoptada il.legalment.
La seva actual parella, Julián Muñoz, condemnat per delicte urbanístic, és un reclús no massa problemàtic a Alaurín de la Torre.

Fa només uns dies un periodista català, incapaç d'amagar el seu accent de la Plana de Vic, l'esperava a la porta de la seva finca madrilenya, per interessar-se sobre l'estat de salut del seu company sentimental i de la difícil convivència amb els altres presos. La cantaora més idolatrada i estimada dels nostre país, va mirar-se'l de dalt a baix i de baix a dalt i li va etzibar un: "Vete a tu pueblo, a Cataluña" i un "Aprende a hablar".

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeee sus huevosssssssss!!!!

Ara es veu que ja no ens estima tant, ni es treu el barret. Ara simplement diu el què pensa ella i la majoria d'espanyols analfabets, borregos i ressentits.

Isabel, fes-me cas i no tornis. Queda't a caseta i no toquis res més. Està comprovat que on hi fots l'ull ho espatlles.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

La Pantoja, el Julio Iglesias, una de les actrius de "Camera Café"... la setmana passa es van poder escoltar comentaris d'aquest estil per donar i beneir !!

nimue ha dit...

doncs mira, sí, ara que ho dius... millor que es quede a casa amb una til·la...

Anònim ha dit...

Txell, tens problemes?

T'ha afectat les eleccions?

La germana del Papa, l'elefanta i la seva parenta la Pantoja... què et passa Txell?

Alepsi ha dit...

Donaaaaaa.... deu estar molt afectada per l'empresonament del seu macho-man i no deu saber què es diu!! D'aquí dos dies sortirà a la tele dient que catalunya és fantàstica, que li encanta el pantomaca i que, si tingués temps, estudiaria filologia catalana. ja ho veuràs, ja! xDDDDDD

Puji ha dit...

Però com pots criticar la Pantoja? Estàs criticant el màxim exponent del friquisme, la caspa i el cutrerio! I quan ja pensàvem que no es podia ser més cutre, va i s'emparella amb el Muñoz! Però si aquesta dona és una mina!

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

T'has oblidat que aquesta paia va guanyar la final de canción ligera de "Gente ... gente joven, tururururu, un concurso para noveles ...".

Jo, mira, entenc que aquesta dona estigui com estigui perquè a mi em surt un Paquirrín de fill i ... mira, mira, n'hi ha per fer-se un canvi de cara i anar-se'n a un altre país.

No facis cas respecte l'entranyable sentiment nacionalista espanyol. Si en el fons són uns mercenaris tots! A mi si una cosa em sabrà greu quan torni a actuar aquí serà que manllevi l'honor del Palau de la Música ... porteu-la a l'espai Movistar!!

Un petó ... i no escric més, que m'encenc!!!

Anònim ha dit...

"Vete a tu pueblo" no és massa concret. És molt millor "vete a tu puto pueblo y no vuelvas". Seria convenient que fos més il·lustrada.

Angu, per cert... "Gente, gente joven"? ajjjajjaja Tu tens una edat, oi?

Anònim ha dit...

Per la Pantoja:

http://img237.imageshack.us/my.php?image=dedoez4.jpg

semenamoralalma, semenamoraaaa...!!

Nena, que t'espero per dinar divendres i no em diguis que no que t'enganxo pels pels i t'hi arrossego! :-p

Txell ha dit...

Carquinyol, ens fotem taps o hem d'agafar rabietes?

Nimue, tancara amb pany i clau! I la clau pel forat del water.

Vladimir, és dilluns!

Alepsi, parla català en la intimitat, oi?'??? Ja es veia a venir...

Puji, el màxim exponent del frikisme és l'Albert Rivera! Recorda aquest nom, pq ens portarà problemes. (Per cert... recorda als teus pares que t'agafin un Mataró Report del mes de Novembre)

Angu, terrible Paquirrín oi? A mi em fot un mal d'ulls!

Núrieta, m'hauràs d'estirar pels pèls em sembla. Pèrò no et passis que m'han costat molts cuartus i moltes hores!

Anònim ha dit...

Txell, Jo crec que taps no, a mi m'agrada escoltar el que hem diuen, rabietes tampoc, és sovint el que volen, ja saps que no ofén qui pot i no qui vol, i, almenys per a mi, a l'escoltar aquests tipus de comentaris hem dona certa satisfacció, ja que per molt que diguin que som Espanya, no s'ho creuen ni ells !!

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Per la Cruella: dona sí que tenim una edat. Però a mi em va enganxar de petitó, eh? Tinc ... l'edat de Cristu ... de fet, aquest any a La Passió es rumoreja que em tocarà el rebre a mí.

A mi Paquirrín és un dels tius que li tinc més aprensió i més ràbia de tots els tius que els tinc aprensió i ràvia!!!

Un petó

Anònim ha dit...

Jo com per sort no miro els programes ni res on surt aquesta persona, ni m'entero si diu tal o qual. Jo fa anys vaig anar a un concert seu al poble acompanyant la meva àvia que anava en cadira de rodes, i per això vaig estar en primera fila, i la tia gairebé em fot una òstia amb el vestit aquest de cola que porta quan canta... ni ganes de tornar a saber d'ella. La seva resposta... com que no em sorpren, gens... ara, en quant Justo Molinero li pagui per anar a fer un concert, ja no ho dirà.

Alepsi ha dit...

Per suposat, Txell, per suposat! De fet, començo a creure en la meva teoria de que tot cristu sap parlar català, però només els valents el parlem! Ole, ole!!!! xDDDDDDDD

Oriol ha dit...

Jo com a veu discordant. Doncs aquesta dona no m'exita massa, ni el paquirrin tampoc, el trobo fins i tot divertit. No perdem de vista, el que diu el puji, tot i que més que friki és minusvàlida intel-lectual.

Trento ha dit...

No val la pena perdre temps mirant imbecilss

Anònim ha dit...

Jo com en titus, no val la pena però realment n'hi ha cada un de periodista que jo si fos famòs ja li hagués endillat algun cop de puny .... joder es que no hi ha límits... amb això no vull defensar la grande, que per això ja ho es, i prou que ho sap fer... jejejeje

Adagio ha dit...

tothom! però tothom quan venen a cat. sempre diuen q Cat és molt importat, que si sempre visiten... xD és genial!
segur que tothom ha nascut per estimar cat jaja

Mikel ha dit...

Jo sense defensar a la pantoja vull aprofitar per dir que tots aquets del tomate and co. son de un plasta insoportable i tambe n´hi hauria per enviarlos a la puta merda.