09 de novembre 2006

Moobing bestial



Els elefants també pateixen moobing. Amb aquesta afirmació tan clara i crua, podem constatar que ja ningú s’en salva, de l’assetjament psicològic.

La Petita, és una elefanta asiàtica del parc Terra Natura (Benidorm). Amb 2900 quilos de pes, els ossos de la mandíbula i l’òrbita cranial molt marcades i les potetes excessivament llargues, la pobre bèstia és perseguida, menyspreada i marginada per la resta de manada al no respondre als cànons de bellesa del món elefantil.

La seva petita constitució (ojo 2900 quilos!!!) genera rebuig per ser considerada un exemplar feble entre els seus congèneres.

La Petita, passa hores soleta i ha de cardar el camp corrent moltes vegades per evitar les agressions dels seus companys.

Els mascles de la manada la repudien i escullen a les femelles grosses i corpulentes per copular-hi i les altres “dones” l’exclouen del grup i es queden tan amples... allò típic de ties, vaja. Cruel món!

Ànims Petita, estem tots amb tu! No estàs sola, no tinguis por... tots contra el moobing, el bulling i qualsevol tipus de maltractament tan físic com psícològic.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que comencem a perdre el nord quan al concepte de les paraules.

D'alló que durant milions d'anys ha estat l'evolució de l'espècie, ara se'n diu moobing?????

No ens equivoquem, si us plau.

L'animal amb mancances és el que es queda endarrerit el depredador se'l menja. Això ja ens ho ensenyava el Félix Rodríguez de la Fuente i els animals evolucionen reproduint-se només els millors exemplars.

Però una alteració genètica va fer aparèixer els humans, amb els resultats que tots coneixem.

Alepsi ha dit...

Jajajajaa! Pobre elefantona! Mira que no voler-la per ser diferent... aaaaaaaaai, senyor! Bé, més val això que no que ara comenci a haver-hi elefants i/o animals diversos amb trastorns alimentaris.... no? O no? Ai, no ho sé. Sí. Però no "més val" si no que només faltaria. Se m'enten??? No, oi? Bé, un altre dia m'explicaré millor, ho sento! xDDD

Trento ha dit...

Cal dir que l'home ha deixat de mutar geneticament gràcies a la tecnologia. Per lu de la marginació està interessant llegir el Professor de Música de la Isabel Clara SImó.
M'ha recordat Dumbo.
Petita, si cal la txell farà una vaga de fam per tu (jo no que m'agrada massa menjar)

Oriol ha dit...

Potser la podem maquillar una mica. Li pintem els llavis, li fem un tallat de pel escalat, li liposuccionem la papada, li posem el pit més alt i un parell de tones més, perfilem ulls i esmolem les ungles i ¡¡¡¡tachan!!!! la CHarlize-Theron de les elefantes.

Anònim ha dit...

Mmmmmmmm això ja passava a Dumbo (1941)

Anònim ha dit...

Ja veig el titular de l'ABC : "España va tan mal que hasta los elefantes sufren mobbing"

Per a que diguin que els humans no som animals, epsera que les formigues descobreixin el mobbing immobiliari...

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Estem davant de la SuperModelo Elefanta 2006? Segur que va dir que pesava més, llavors els altres elefants la van pesar i ella es va fotre a plorar tot dient "Tengo el resguardo de la farmacia de elefantes" ....

Sí, ho sé, ara em prenc la pastilla!

Un petó i bon finde!

Puji ha dit...

Txell, la pots adoptar, te l'emportes a casa i li presentes al vieju de les bombones. Potser es marginen l'un a l'altre.

Anònim ha dit...

No puc amb el patiment dels animals.
Si tu no l'adoptes, ja ho faré jo. Li ofereixo "charca" enorme amb peixos de colors per refrescar-se.
Igual em foten fora de casa, però tot sigui per salvar-la.

Anònim ha dit...

Txell, cada dia estàs pitjor.

Anònim ha dit...

Jo crec que se sent així per les polítiques macrourbanitzadores que s'apliquen per allà, només veurà gratacels i guiris fent fotos, i en novembre iaios de viatge amb l'inserso, i és clar, al final li passa això, els altres elefants són uns venuts i es deixen fer tot això, mentre que aquest altre diu que no vol, i apa, s'aparta de la resta, és la resistència xD

Mikel ha dit...

Jo estic amb en Puji , la pots adoptar!! ;-PPP

David ha dit...

Home... depèm de l'edat que tingui... quan entri a l'adolescencia i per anar a cole es passi 25 minuts davant del mirall, es maquilli, es posi roba de marca fins al cul, deixi la tira del tanga a l'aire perquè tohom vegi que el porta de color rosa i quan el seu profe elefantil li cridi l'atenció i el contesti engegant-lo a la merda...segur que llavors, triomfarà entre tots els elefants cabrons que ara la deixen de banda!

Anònim ha dit...

Txell,

Els meus suports a la teva elefanta. (Collons amb la frase rara del carall que acab d'escriure).

Per cert, que som de Mallorca. M'ho demanaves i t'ho dic ;-)

Anònim ha dit...

mira que t'ho passes bé amb els links a les imatges! JAJAJAJAJ és molt divertit, tot i que t'he de confessar que m'has posat en algun "apuro" quan ho miro des de la feina! JAJAJAJ