22 de novembre 2006

Teràpies de grup




Avui toca teràpia de grup. Aquesta tractament és per a persones amb problemes greus, especialment d’addicció. La gent s’agrupa en habitacions tancades, fan un cercle amb les cadires i comparteixen les seves experiències. Mentre hi ha com una espècie de tutor o moderador, que dóna el torn de paraula i fa les presentacions oportunes.

Per curar qualsevol tipus d’addicció, el primer pas és reconèixer-la. Aquí van alguns clars exemples:

Me llamo Iñigo Montoya y soy alcohólico. Empecé con la cervecilla del sábado tarde, el carajillo después de comer y algún calimocho que otro. No sé, no recuerdo si empecé a beber porque me dejó mi mujer o si mi mujer me dejó porque empecé a beber. Me importa una mierda.

(Tots contesten) Hola Íñigo


Hola me llamo Paco y soy cocainómano. Mi primera droga fue un porrillo, empecé por curiosidad y para experimentar nuevas sensaciones. Como me encantaba deshinibirme me metía de pastillas a punta pala. Me divertía y perdía la noción del tiempo y de mi alrededor. Me encontré un día esnifando en la taza del wáter.... lo estoy intentado dejar.

Hola Paco


Em dic Ramon i sóc ludòpata. Fa gairebé 6 mesos que no em gasto ni un duru. No puc entrar als bars a fer cafès, per què la màquina em mira fixament. Faltava sovint a la feina, vaig vendre’m el cotxe, apostava fins a l’últim cèntim, la meva dona em va donar un ultimàtum.

Benvingut Ramon.


Sóc la Míriam i tothom diu que sóc addicta al sexe. La veritat és que potser tenen raó... no sé... em masturbo compulsivament, practico el turisme sexual habitualment i em gasto la setmanada amb telèfons eròtics. A vegades surto al carrer amb una gavardina i practico l’exhibicionisme, però només per propi plaer. Sóc feliçment casada i tinc tres fills.

Gràcies per venir Míriam



Sóc la Txell i escric blogs. Tinc una amiga que em treu de polleguera i jo sóc massoca i no li crido l’alto.

Hola Txell...

21 comentaris:

Anònim ha dit...

El primer m'ha recordat la serie pobre noi dins lña lloi. en Montoya.
Benvinguda Txell

Anònim ha dit...

Txell txell, jo crec que li hauries de posar topes a la teva amiga, que se t´està pujant tant al llom que mira on t´has de veure!!!

Oriol ha dit...

carai, carai. M'has fet rumiar moltíssim. Una persona que ens treu de polleguera la qualifiquem com a amiga. És complicat acotar la dimensió de "amiga".
En fi, depen de la freqüencia amb la que la vegis o aguantes o com diu la gemminola, fins aquí.
Bona nit.

Anònim ha dit...

Hola, no em dic Monalitza, però m'agrada el mot.

Confesso la meva reiterada addicció a internet, però sobretot als bons blocs.

Avui, fent el tafaner per un bloc amic, m'he trobat amb unes quantes meravelles com aquesta que té la benevolència d'allotjar la meva confessió ara mateix i penso que, lluny de sanar la meva adicció, contribuiran a extasiar-me encara més a petites i indolents dosis.

No tinc cap intenció de deixar el vici i no em deixo convéncer, no insistiu.

Anònim ha dit...

Sóc en Farlopa i tinc una adicció entrar a diari el teu bloc per riure un cop més i començar el mati amb més energia !!!

Anònim ha dit...

Buff... jo sóc adicte a moltes coses.. als caputxinos, als blocs, a certes sèries de televisio, a.... quin dia haig tracten els multiadictes ? xD

Per cert Txell, el primer senyor hem sona a una pel·lícula, en concret a "La princesa promesa", aquell espadatxi que deia "Sóc Iñigo Montoya, vas matar al meu pare, prepara't per a morir!"

;)

Txell ha dit...

Titus, no m'agrada la LLoll.

Gemma i Oriol, no és fàcil no... després de 30 anys dir-li a algú que et posa nerviós!

Monalitza, jo també estic molt enganxada als blogs. Sort que ho faig des de la feina i en certa manera estic obligada a treballar una mica, que si no... seria un desfet de temps.

Farlopa, jo tinc addicció a fer un messenger amb tu! :P

Carquinyol, El meu jefe sempre ho diu això de "Soy Íñigo Montoya, tu mataste a mi padre, preparate para morir". El cas, és que jo no sé qui és aquest Íñigo Montoya (xupame la po.........)

Anònim ha dit...

Veig que el carquinyol m'ha pres la cita del Iñigo! (és el protagonista de la princesa prometida)
Ara que txell veient aquests canvis en el llenguatge, la teva addicció que també és la nostra vols dir que no t'acosta al bilingüisme predicat per els ciudad-anos? ;)
Però tu tranquila eh!, que no passa res ja ho diuen en aquestes reuinons, "tots t'estimem txell"

Puji ha dit...

Sóc Íñigo Montoya, vas matar el meu pare, prepara't a morir! ja, ja!

El millor que pots fer amb aquestes amigues és fotre'ls un cop de sabatot! :-P

Anònim ha dit...

Hola, em dic Cruella de Vil i sóc adicta al macramé i als caliquenyus. La meva adicció m'ha arrossegat i ara duc una pròtesi a la cadera i el barram de PVC.

Anònim ha dit...

Osti, no he pogut passar del primer paràgraf, t'has passat molt amb l'Íñigo Montoya. Ell i el Westley eren els meus ídols.

T'has passat molt tia...

Per cert, la Míriam té germanes? (Perdó)

Montse ha dit...

M'has fet engegar el dia amb un gran somriure, Txell!
Gràcies!

Anònim ha dit...

jajaja m´ha fet gràcia això! si és la que em penso Txell, el problema el té ella no tu!! petonet.

Anònim ha dit...

hola em dic pinoxu i soc adicte a les mentides.La meva pinoxa esta encantada perquè serà...?

Alepsi ha dit...

Hola Txell. Jo tinc el mateix problema, bé, només el primer, de moment... escric blocs. Puaj! Estic ben boja... necessito ajuda! Per quan un bloc que ens serveixi de teràpia? xDDDD

nimue ha dit...

lo millor són les fotos dels enllaços. Les adiccions... en fi... no confessaré...

Anònim ha dit...

Hola em dic Joan i no us dic a què sóc addicte :pppp Vos jodeis todos!

Anònim ha dit...

Bona tarda, sóc en David, i sóc addicte als trens, disfruto quan en hora punta la renfe va petada i no puc ni respirar entre tota la masa de gent que hi ha, o quan a Atocha deixo passar 4 o 5 trens perquè no entra més gent, o quan un tren es queda aturat enmig d'un túnel, però sóc feliç, és greu? xD

Per cert, d'on treus que la meva presidenta és adicta al sexe xDDDD... ben és cert que li va una mica el sado, fent algunes coses que fa jajaja

Anònim ha dit...

Txell,

Quin comentari has hagut de suprimir? Que t'han dit? Diga'm-ho, que la lio.

Txell ha dit...

Joooo??? No he esborrat pas res! Per l'hora ha d'haver estat la jbauer, que n'ha fotut dos d'iguals!

Candela ha dit...

Hola soca la Candela i soc addicta a la jbauer. No paro de pensar en la seva cintura, i en els seus pits que pe cert se m'enfot - va junt o separat? se m'en fot? - que gasti una 95 o una 90, me'ls estimo igual. Ara ja només penso en fer-me un trio amb la Miriam, ella i jo. Estic realment malalta. ho sé. Ho accepto. I un cop satisfagui les meves fantasies estaré ben curada.

Hola Candela