03 de novembre 2006

Vida i desventures d'una campanya



Vet aquí una vegada un líder del PSC, sense massa carisma, que volia mostrar al poble com n'era d'esquerres i d'ecologista.

Després de deixar els nens a l'escola privada i d'aparcar l'Audi, va descobrir que a Cornellà hi havia estació de metro. Ohhhh!! quina sorpresa, després de 19 anys fent d'alcalde!!!!

En Montilla havia convocat als mitjans de comunicació per prometre que en cas de ser President, el metro restaria obert dissabtes a la nit i vigilies de festius. No sé qui en té les competències, ho desconec.

Xino-xano i amb tot el seguici de militants del PSC, va anar a comprar el seu bitllet a la màquina expenedora. M'entendreixen tant aquestes actes populistes...

Segurament, en Montilla, no havia agafat el transport públic en sa punyetera vida, ja que en el moment d'introduïr el bitllet en el control d'entrega va equivocar-se de cantó i es va fotre una patacada a la pebrotera, amb la barrera de pas.

Davant de totes les càmeres, l'home no va canviar la cara, tot i que més d'un va situar l'escena dintre un capítol de Mister Bean.

Havent superat el tràngol, va rectificar i aquest cop sí... Montilla ese gran intelectual!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

I serà el nou President...

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Exacte, si no ho evita ningú ... Catalunya tindrà un president soso (bé, que només fa riure a Polònia), bon gestor malgrat tot, però que no sap parlar la llengua del seu propi país. Estem fins!
Canalla, ens esperen temps durs pel català!

Anònim ha dit...

Jajaja!
I a l'"espai gratuït de propaganda electoral" en Zapatero sortia dient que en Montilla era l'únic candidat que havia arribat on és ara gràcies al seu esforç.
Jajajajajaja!!!!!
Jajajajajaja!!!!!
Quantes mentides!!

El més trist és que aquest milhomes serà el nostre PreSSident (ell ho pronuncia així). Quina ràbia!

Anònim ha dit...

Montilla: ese gran socialista.
Montilla ese gran patriota catalán, maestro de las finanzas, creador del famoso "crédito Montilla" y hombre dedicado en cuerpo y alma a procurar el bienestar del “pueblo trabajador”, nos vuelve a dar una lección de honradez de criterio de lo “público” al servicio del pueblo.
Montilla socialista de pro y creyente por tanto en la enseñanza pública da ejemplo llevando a sus hijas al Liceo Aleman de Esplugas.
Pq todos, somos Montillas.

Oriol ha dit...

Opció ala desesperada. Entrar a les webs de Ciu i ERC i fer de mediadors per tal que s'entenguin, infectem.lis els correu electrònics amb missatges conciliadors.

Anònim ha dit...

Els de Polonia van fer un gag sobre l'Artur Mas entrant a un mercat i tota la gent s'amagava molt bo !!!! Això del metro es patètic com trucar a les portes o anar al metro, en fi deixem-los com lo que son uns ineptes patètics !!!! Montilla peziden.... trist molt trist :( Però no cal que ens enfedem ;))))

Puji ha dit...

Txell, no va canviar de cara perquè això no és possible. Ah! I no va aparcar l'Audi perquè TAMPOC sap conduir.

Txell ha dit...

Mare de déu, mare de déu... i quines habilitats pot tenir aquest home?

Oriol, fa 3 anys, en Carod va trobar-se al portal de casa seva una pintada que hi deia CIU + ERC = CAT. Diu que això va ser el detonant per fer-lo decantar cap al tripartit.

Anònim ha dit...

Et sembla poca habilitat arribar a on ha arribat sense saber fotre res i avorrint fins i tot a les pedres ? ;)

Anònim ha dit...

Per cert, la persona al a que li va passar això que dius del metro va ser en Sergi Mas. De la patacada no va poder anar ahir al Polónia hihihihihi !!

Anònim ha dit...

Jo volia que el president fos son goku però el PBD (partit bola de drac) no va guanyar ni un punyeter escó!

Anònim ha dit...

Jo la primera vegada que vaig muntar al metro de Barcelona em va passar el mateix que a ell. Ara ja no em passa mai. Així ens va demostrar tot el que ha muntat al metro, si fins i tot a aquesta foto que has posat, surt mirant als indicadors de línia, com si fos "ohhh, ¿Qué es eso con bolitas rojas que parpadean?".

I ja em sé jo el que faria al metro, res, com han fet tots, panda de polítics, que diguin que la línia 9 trigaran a fer-la encara anys, vergonya els hauria de fer.

Adagio ha dit...

bua siisii el video aquell que bo! la veritat si el tio aquest és el nou presi... k fatal! jajaja

Alepsi ha dit...

Pobret, cop a la pebrotera... sort que ja no està "en edad de merecer"....xDDDDD
La veritat és que queda forçada la imatge, eh? [que ja m'agradaria veure'l en hora punta....]

Anònim ha dit...

Ningu del tripartit se'n recorda del Montilla celebrant la victòria de Zapatero a la seu del PSC amb un Viva Espanya???
Deuen ser aquestes les ingerències de les que no volen sentir a parlar... busqueu a youtube
jose montilla....
http://www.youtube.com/watch?v=f7MCBA6-cGs

Anònim ha dit...

Míriam, el video aquest ja lhavia penjat la Txell també. <<<<<<<<<<<<<<<<<<
Si no recordo malament a començaments de setembre (ara em fa mandra buscar-t'ho)
Un ptó!

Anònim ha dit...

Molt bo Txell !! no coneixia el teu bloc ,peró te vist a ca L'Alepsi XDDDD i m'agrada ;)
no patiu per la Pebrotera , que els 3 bessons que te son fets de laboratori,ara que hi penso ell ja fa cara de Bruixa avorrida :D

Anònim ha dit...

Repte aconseguit !!!!