09 de gener 2007

El llenguatge de les sabates


Diuen que el rostre és el reflex de l’ànima. A través d’una mirada, d’un somriure, d’alguns gestos o inclús del timbre de veu, podem descobrir la personalitat dels homes i dones que ens envolten. No cal ser massa entès, per saber quan una persona pateix o està amoinada, o simplement quan ens transmeten tranquil·litat i seguretat.



Personalment m’agrada la gent que quan parla em mira mira als ulls i que per molt que costi diuen les coses tal i com ragen. Em plauen les persones capaces de mostrar sense cap vergonya els seus sentiments, em reconforten les abraçades sinceres i espontànies i disfruto molt deixar volar la imaginació per intentar esbrinar què passa per les ments de les persones.



He arribat aquí després de fotre tot aquest rotllo carrincló, per una afirmació que he llegit avui sobre el calçat de la gent.



Segons en Clint, mitjançant les sabates, bambes, xancletes o espardenyes podríem fer un estudi sociològic força acurat, sobre la percepció de les persones i el seu comportament humà.



Avui, vull posar-vos en un compromís a tots i seguint “la teoria de les sabates”, m’agradaria que interpretéssiu el significat ocult de les meves bambes així com la meva actitud davant la vida.








19 comentaris:

Anònim ha dit...

Només això, és fàcil...

Segons puc deduir de les teves bambes tens un bloc, et vas fer una foto en cap d'any amb un barret al cap, no t'agraden els pares noels i les teves idees polítiques queden indicades per la petita superposició d'un peu sobre l'altre.

Aps... i portes texans

:P

Oriol ha dit...

carquinyoli molt bó. I a més no t'agraden els pares noels.
Jo diria:
Moderna(doblec i tipus bamba), baixeta(doblec), no camines gaire (cordons fluixos), poruca i potser un pèl insegura (quantitat de nusos), bona mossa (pel color dels mitjons). ...voleu una calada....bufff.

Anònim ha dit...

Expansiva, una mica progre "a fuer" de convergent, poc presumida però molt coqueta, poc endreçada, molt amable amb la gent gran, divertida amb els nens (però només a estones) i profundament enamorada.

Puji ha dit...

Això són collonades d'en Clint! El que diuen els ulls no ho diu res més.

No obstant, els ulls de les teves bambes em diuen que ets un sol!

Anònim ha dit...

Ho confirmo: ETS UN SOLETE!
Ets càlida, apassionada, solidària, entregada i una mica desastre.
Per les sabates només puc intuir, que les has de raspallar.
Salut camarada!

Anònim ha dit...

òsti tu quin compromís eh! tot i que jo estic plenament d'acord amb el Puji, això sòn collonades del Clint! quin tipus!

Ara bé, a mi em diuen que ets "modernilla", despreocupada, però sense passar-se, que valores la comoditat, que no ets massa amant de les estridències, tranquila, previsora, i que no saps o no vols fer els baixos dels pantalons!

Ah i que la mistela et puja! (això ho he tret del bloc hahaha!)

Anònim ha dit...

ets moderna, t´agrada la comoditat (si et pots passar un dia sencer a casa tirada sofa no t ho penses jajaja)molt solidària i gran amiga dels teus amics, sempre estàs feliç i com diu en clint no saps fer els baixos dels pantalons!!! xDDD

resumint una GRAN PERSONA.

Mikel ha dit...

ostia , quina por que feu...el mon blogger esta ple de psicoanalistes... bufff jo nomes veig una catifa lletja ;-PPP

Anònim ha dit...

És de l'Ikea!

Candela ha dit...

JA T'HO VAIG DIR, ànimes bessones. T'enviaré foto de les meves bambes i al.lucinaràs quan vegis com són!! ajajaj

Txell ha dit...

Refermo moltes de les coses que heu dit. Com per exemple, que tinc un bloc, que em vaig fer una foto de cap d'any amb barret, que no m'agraden els pares nols, que sóc baixeta, no camino gaire, sóc poruga i un pèl insegura, sóc bona mossa, sóc expansiva, una mica progre, poc presumida, poc endreçada, amable amb la gent gran (molt no), divertida amb els nens a estones, profundament enamorada, càlida, apassionada, solidària, desastre, m'haig de respallar les sabates, valoro la comoditat, no m'agraden les estridències, previsora, passo de fer-me els baixos dels pantalons, em puja la mistela, amiga dels meus amics, sóc feliç i NO TINC UNA CATIFA LLETJA!!!!!!!!! :PPPPPPPPPPP

Potser si que podem fer un anàlisis de la gent pel tipus de calçat...

Anònim ha dit...

JO afegiria una cosa, i és que ets preciosa

Txell ha dit...

Sí, és de l'Ikea! :P
Candela, em fas por....
Pau, jo t'estimo

Anònim ha dit...

Jo només dic una cosa. M´agraden les teves bambes. On te les has comprat????? Per cert no et conec gaire però reafirmo tot el que han dit més amunt. Almenys és la impressió que em dónes.

El veí de dalt ha dit...

Coi, arribo tard. Ja s'ha dit tot i hi ha gent que juga amb avantatge...perquè es nota que heu anat a comprar-les juntes! A mi només em queda dir que: no t'agraden les Nike! I que estàs punt de fer un pas de sardana!

Txell ha dit...

Cris, gràcies! Són del Pull and Bear. 19 euros en època normal. Ara deuen estar rebaixades. Una ganga!

Ei Veí, sé comptar els llargs, i els curts, però mai he après a saltar-les (les sardanes, clar)

No m'agraden les Nike, és veritat!

Alls cuits mai couen ha dit...

Bé doncs me'n vaig corrents a comprar un calçat decent, no vull analitzar-me amb lo que porto ara .. que son les xancletes de l'estiu amb mitjons!!! (aquelles del dit pel mig)

Tia si vas amb bambes ets com jo! visca la comoditat!!!!

Sandra ha dit...

Ostres Txell, jo a més necessito veure els teus mitjons!
Així si que es pot fer un estudi sociològic complert!

Anònim ha dit...

Crec que també podríem fer un estudi íntim i personal, analitzant les catifes.

Tots els que tenen la d'IKEA són iguals? buff! quin avorriment.