30 de gener 2007

Per gustos, colors!






A vegades em sorprèn com de diferent es pot percerbre una imatge segons els ulls amb què es mira. Per sort o per desgràcia, el sentit de la vista es pot veure alterat per els alts nivells de feromona que desprenem els mamífers, així com la percepció positiva d’una vestimenta, del tint del cabell o de les potingues que ens posem a la cara.

En una botiga de portes d’alumini hi treballa una noieta d’uns 23-24 anys. Cada vegada que passo per davant, s’està fent la manicura, no sé si la francesa o la italiana, però em fa entreveure que no té massa feina. Vesteix de forma “provocativa” i ho dic entre cometes per què a mi em sembla una hortera de cal déu. Samarretes ben apretades, que marquen sacsons costals, laterals i celul.litis diversa, pantalons de cintura baixa amb tangues visibles i botes de plataforma amb cibelles platejades. Les arrels negres es comencen a advertir d’entre una cabellera rossa platino al més estil Marilyn Monroe. El maquillatge sembla extret d’una peli de drags queen pollosos.

No puc evitar de mirar-la i trobar-la artificial i ridícula. Crec que està inmersa en el seu món interior i amagant veritats sota una gruixuda capa de pintura, vaja... un mono de fira venen portes d’alumini.

Des de fora dos obrers se la miren de reüll i entre somriures grollers i paraules d’admiració, comenten com n’està de bona.... mare meva! Si la veiessin amb els meus ulls...

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens raó, de gustos n'hi ha tants compersones en el món. Per sort, crec que pertanyo al grup de gent que troba aquesta indumentària força hortera i que no faig tant el ridícul.

Però hi ha una cosa que em preocupa més. Hi ha inteligència darrere d'aquesta façana????

Quan acaba amb la manicura de les mans, es fa també la dels peus??? A l'oficina????

Els treballadors del davant, són assidus al "Chassis"???? (Això explicaria el nivell intel·lectual demostrat)

I el que és més important.

L'empresa té clients que agraeixen aquesta decoració i feliciten al seu propietari per l'encert en la combinació de colors??????

Anònim ha dit...

La veritat és que a mi tampoc em va aquest "look" que comentes (i ho trobo molt killako la veritat)...

Això sim si ells són feliços per mi cap problem (mentre no em facin anar així, clar)

;)

Anònim ha dit...

Si, realment deu de tenir una pinta de killa que tira enrera... però tot està relacionat entre si:
La killa (espanyola) es posa mona (això pensa ella) per atreure altres essers de la mateixa especie.

Els obrers (espanyols com ells sols) es miren la killa amb admiració i fan correr la imaginació amb "guarrerias españolas"

I el novio (o rollete) que encara és més killo (i espanyol davant tot) adora apareixer amb el cotxe tunejat de merda amb el "tubarro" de merda i amb la música de merda i dir-l'hi a killa "venga, vamonos pa Zerdañola que te voy a destrozar el orto"

Son una especie a part XD

Mikel ha dit...

De ben segur que hi ha gustos per tot pero hi ha coses que simplement fan mal a la vista

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Ja saps el que diu la mitologia popular:

"Rubia de bote, ... negrote"

No poso "chocho", poso "..." perquè quedaria lleig!

Ale, petonets

nimue ha dit...

pos sí, el món va ple de gent hortera que és creu moníssima...

Clint ha dit...

Txell! trobaba a faltar aquest puntet de mala llet de bon matí!

Ara, si tota aquesta arenga en contra els killos, que com crien els cabrons!, el regaton, les ungles llargues és per evitar ensenyar-nos el teu cul...jejeje

Ara a mi que es vegi una miqueta el tanga, a vegades no ho trobo lleig del tot ;)

Puji ha dit...

Em sap greu que la pobra noia es passi un parell d'hores per preparar-se abans de sortir de casa, per a que tu en pensis el que en penses. Ets una insensible. És broma...

P.D.: a les noies que ensenyen el tanga: bravo! A tota la resta d'indumentària que relates: cop de mall!

Anònim ha dit...

Txell, em sento totalment identificada amb tu!!!!!!!! Això deu voler dir, estimada, que totes dues som unes carques ;-))))

Alls cuits mai couen ha dit...

Jo em penso que ella si veu bé així no? perquè ningú intenta empitjorar la seva imatge... o si?

A vegades hi ha persones que sembla que vagin disfrassades, que cadascú és lliure, però no cal posar-se la roba dels desfiles de moda oi que no?

Cruella, jo una carca de 20 anys? esque penso el mateix...

Candela ha dit...

Ei Txell, oi que a vegades darrera d'uns texans i unes bambotes hi ha tot un mon de sensualitat i luxuria, veritat? jajaj

Aquest tipus de noies com el que ens dius creuen que això és l'únic que poden oferir, jo veig un greu problema d'autoestima.

Anònim ha dit...

Ui, n'hi ha que fan por com van vestides certament... però qui s'endú la palma es un noi que vaig veure al salvation:
Era un noi prim, més que prim tiran a sec, estil escuradents. Vestia un top que deixava el malic ( panxa no, no en tenìa) al aire. Duia també pantalons texans que deixaven les ingles casi a la vista, ben arrapats, i acampanats, que per sort tapaven les sabates daurades que em portava... va ser una visió... deixem-ho aquí, no se com calificarla jajajajaja

En fin, el mal gust vestint està per tot arreu

David JB ha dit...

M'encanta aquesta gent que es vesteix així i es veu bé. Escolta, que potser ells també pensaran quan veuen gent vestida "normal" (no hi ha res normal) que quines pintes que fa. Vagi bé.

Anònim ha dit...

Que guai killacas de bon mati amb tangas ajustats !!!! jajajajaj que bo ja et trobava a faltar i demà nou post???? jejejejej Visca les killacas, a la casa del senyor hi ha d'haver de tot !!!! ajajjajaj

Oriol ha dit...

ole, ole ja ha revisculat,
Killas at power!!

Cristina ha dit...

I quan treballes amb una killa d´aquestes com és el meu cas? Jo m´estiro els cabells cada cop que parla cridant siguin les 9 de la nit com les 3 de la matinada. Ara no va de rossa.Porta el cabell del seu color natural i ha guanyat molt perquè és una noia maca. Per sort no va maquillada com una porta però el to de veu em treu de polleguera.

Montse ha dit...

Però txelleta, hi ha homes a qui els agraden els dallonsis verbeneros!!! (que si, que si, que n'hi ha!)

Montse ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
El veí de dalt ha dit...

Txell,
instrueix-nme: quina diferència hi ha entre una mznicura a la francesa i a la italizzna. Jo ho sabia de les truites, però no de les ungles...És per fer-li a la meva parenta alguna dia.

Anònim ha dit...

Quina colla de nazis que esteu fets. Per què no parleu de superioritat catalana? Aquestos killos són tan catalans com vosaltres, o els killos de poble que només parla català pero va amb la moto tunejada a beure sense parar al camp.
Sou una mica curts, us heu empassat aquesta merda de nazionalisme, de ben segur que també sou d'esglèsia, futbol, tarot i demés pensaments màgics.