25 de febrer 2007

Meme per nenes



No hi ha millor teràpia per pal·liar un problema, que fotre un rotllo ploramiques i abstracte sobre la meva vida i misteris. La Cruella assegura que és genial, és fàcil, és gratis i és alliberador... som-hi doncs!

Vaig néixer sota el signe d’àries, aviat farà trenta-un anys. M’esgarrifa fer-me vella i començar a comptar arrugues i a sumar quilos dia rere dia. Odio els dilluns, els dimarts, els dimecres, els dijous i els divendres si no cauen en festiu. Ara mateix pateixo mal de cap, conjuntivitis, tinc la regla i la cara com un mapa. He dinat un suculent plat de coliflor al vapor, que m’està ocasionant algun “problemilla” digestiu. Intento lluitar per una societat justa i m’estiro els cabells quan en comptes de fer un pas endavant en fem tres enrere. Fomentaria amb més gràcia que la que tenen els polítics, la recollida selectiva de residuus i multaria a tort i a dret als usuaris que no en foten ni punyetero cas. Avui tinc el cap buit d’idees. Si la Penélope guanya un Òscar, creuré en els miracles. Els hi fotria cop de mall, als violents, als racistes, insolidaris, homòfobs, feixistes, intolerants i pijos-progres. L’altre dia em vaig arrencar 3 canes. Tinc la pressió baixa i el colesterol alt. Vaig en pijama. Plego!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Anims i millorat :-)
Del que pots estar segur és que si hi hagués més gent i més politics amb els teus ideals Catalunya seria el millor lloc del món.

Una abraçada!

Anònim ha dit...

Ok,ok..., però lo del cop de mall als violents i als intolerants com a que..., no sé jo no??? :))

Ara bé, amb la resta fes el que vulguis XD

Cristina ha dit...

T´has definit molt bé. Suposo que ningú et coneix millor que tu. Trobo que és un bon exercici mental. El tema de la recollida selectiva em cabreja molt, sobretot quan veig el contenidor d´escombreries ple a vessar de cartrons que els botiguers llencen per no haver de caminar 10 metres fins el contenidor blau. Vergonyós!

Anònim ha dit...

Has dit que "Si la Penélope guanya un Òscar, creuré en els miracles"... jo creuré en que els mals sons és fan realitat (i més encara si l'Alonso torna a guanyar!!)

El veí de dalt ha dit...

Doncs jo et veig molt bé, que vols que et digui...

Mikel ha dit...

Doncs estas en un dels millors moments de la teva vida!! son anys que em d´aprofitar i disfrutar al maxim!

Candela ha dit...

Ànims txell!!! ets una tia fantàstica tots ho sabem i l'únic que et passa és que tens una depre de cavall que segurament et passarà d'aquí a uns dies.

Una abraçada i molts petonets.

Clint ha dit...

Vinga dona, si se't veu estupenda, pensa que cap als 35 és la millor edat sexual de les dones (diuen) ara bé, si t'arrenques 3 canes...t'en sortirant 21!

Oriol ha dit...

Txell, tu amb vestit de cuir negre, antifaç i fuet castigador, i en D amb llenceria fina, cava i freses per un tub i au, a correr la nit!! :-DD.
A l'endemà potser estàs igual, però "que te quiten lo bailao".

David ha dit...

"Odio els dilluns, els dimarts, els dimecres, els dijous i els divendres si no cauen en festiu".

Jo també disfruto molt més dels dies que puc fer allò que vulgui en el moment que vulgui...

Txell!!!A prendre pel cul la merda que ens envolta i que no ens deixa ser feliços. Disfruta dels petits detalls de cada dia... Que hi ha gent que encara està MOOOOOOOOOOLT més fotuda que nosaltres!

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

No t'arrenquis les canes que al meu poble per cada cana que t'arrenques te'n creixen 4. Tot i que es veu que això oscil·la segons el poble ...

I tot això està molt bé (sort que la Pe no ha guanyat, uf, uf) però en contrapartida a tot això ets una campiona i et sents genial amb tu mateixa!!!

Petonets i amunt els ànimus!!

Charlie ha dit...

i per dies com aquests...no tens res millor per menjar??? Mira que t'ho fas difícil eh?...