27 de setembre 2007

L'Anna i en Carles

Volia fer un post amb una mica de cara i ulls, però no sabia ben bé com posar-m’hi. Aquesta setmana he estat una mica “out”, si voleu que us digui la veritat. Entre els cobraments de final de mes, la meva maleïda visita mensual i alguna que altre mala notícia, la cosa no ha acabat de rutllar tal i com jo desitjava.

Tenia claríssim quin seria el post del divendres, de fet fa mesos que el tenia coll avall i és que, no tots els dies de l’any una té l’honor d’anar de casament.

Segurament fa 27 o 28 anys que conec a l’Anna. Juntes vam fer l’EGB i juntes vam aprendre a ser persones. Podria explicar moltes coses d’ella, moltes vivències, moltes notetes per sota la taula i molts bons records. Però personalment, i aquí en l’intimitat, us voldria confessar que va ser una de les primeres persones en treure’m de polleguera. L’Anna és una llunàtica intel•lectual, ruixada i devoradora de llibres. Amb els anys ha anat agafant “solera”; com el bon vi. Cinèfila empedernida i potser, només potser una futura política. (Del partit equivocat, clar!).... però evidentment, ningú és perfecte.

En Carles que va aparèixer més tard, volia ser geganter i palpar de ben a prop la festa major. Recordo com si fos avui el primer dia que el vaig veure, tan despistat i tan trasto com ara. Sota les ulleres de pasta s’hi amagava un murri entendridor, amb un estil propi i ben peculiar. Gran ballador de polques i massurques, ha quedat ben fastiguejat de tantes comissions i subcomissions. El millor amfitrió de la meva estrena com a seguidora d’Springsteen i gran company de converses clandestines.

Per alguns demà comença una nova etapa de la vostra vida. Per a mi, només és un punt i seguit de la vostra història d’amor. Parella, moltíssimes felicitats!!!!!


10 comentaris:

Anònim ha dit...

Que boniiiicccccc !!!! Quan vols ja ens saps punyeteraaaa !!!!! Vagi molt be el casori i felicitats als nuviisssss !!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats als nuviisss!!! que sigui un dia inolvidable.

Clint ha dit...

Podria dir que encara tenen un dia per repensar-se...però no ho dic!

Fan del Bruce? com et senti el Charlie! jausjuasjaus

Puji ha dit...

Doncs moltes felicitats als nuvis. Fes-li una abraçada a en Carles de part meva.

Jo Mateixa ha dit...

Moltissimes felicitats als nuvis doncs!!!!!!

Petons bonica!!!!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!

Visca els nuvis!

Anònim ha dit...

Donçs jo felicito a la blogger, és una joia aquesta pubilla!

Bé i també al nuvis!

Anònim ha dit...

Sempre és bo veure que en un món cada cop més caòtic la gent segueix construint coses. Moltes felicitats a la parelleta !!

Boira ha dit...

Quin post més bonic! Felicita a la parella de part meva!

Petons.

Unknown ha dit...

Carles crack!

Suposo que en Robafaves està a la llista de convidats...