05 de setembre 2007

Supermodelo 2007



Us haig de fer una confessió que possiblement espatlli la poca reputació que em queda, així com la destrucció del meu futur com a persona i com a blocaire, però ja no puc estar més temps amb aquest neguit i amb aquesta angoixa .... TATXANNNNNNNNNNNN....

M’he tragat gairebé tots els castings de Supermodelo 2007! Upsssssssssssssss!!!!!!!!!

Mai m’ha cridat l’atenció el món de la passarel•la i menys el de la moda en estat pur, defet em fa ràbia veure ties anorèxiques i esblanqueïdes desfilant com qui passeja un pony, sense la més mínima expressió a la cara i sense gràcia ni personalitat.

Les noies amb corbes generoses i de bellesa voluptuosa ja no es porten. Però bé, això només és una opinió personal i estic totalment convençuda de que tard o d’hora algú s’adonarà de que els pals d’escombra únicament serveixen per fer volar a les bruixes.

Anem al gra, vinga! Les models són tontes? Siiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!I en que em baso? Doncs en el denigrant programa de la “Cuatro”, que per intentar ser els pioners del frikisme s’han fotut de peus a la galleda.

Supermodelo 2007, ve a ser com un Gran Hermano de ties bones (realment elles es creuen ser noies 10, però pel meu gust alguna no arriba al 5), totalment desafortunat i d’una vergonyosa mostra de vulgaritat i mal gust. Vaja...un insult constant a la nostra intel•ligència i una persecució humiliant i cuartelaria envers a les “futures models”.

Les noies (alguna encara menor d’edat) reben crits, maltractaments psicològics i assetjaments morals, de forma continuada per no saber desfilar. Totes acoten el cap i assenteixen davant les ordres dictatorials dels seus mestres.

El cas és que ho trobo vomitiu, però no puc deixar de mirar-ho. Massoca? Un pelet!

Pot algú arribar a ser tan tonto per aguantar l’ inaguantable? Cal deixar-se trepitjar per aconseguir un somni, que segurament es truncarà pel camí? I per últim... Mascó.... COP DE MALL!

10 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

Ets la Txell de sempre amb vestit nou. T'estimem, "mallera" major!

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Jo també he vist gairebé tots els càstings ... m'encanta quan surt el tiu aquell de les ulleres i els diu que no valen ... anda que tu vals per molta cosa, xato!!

Un petó i bon dia!

Anònim ha dit...

jurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... bé, tots tenims els nostes vicis inconfessables.... o quasi !!

A mi de pasarel·les només m'interessen aquelles on hi ha un pirata amb una espasa en una banda, un tauró a l'altra i al mig els participants en aquesta mena de concursos xD

Otger Cataló ha dit...

qui estigui lliure de pecat que tiri la primera pedre ... jo miro, mirava i miraré Gran Hermano, pur entreteniment, sense pretencions, cervell en descans i ximplets fent tonteries ... perfecte !!!

Clint ha dit...

Molt millor així, Txell, tenir algun obscur secret et fa molt més interessant! jajaja

Anònim ha dit...

Txellinssssss****

A mi també m'agraden aquestes coses, diguessim que sóc una cotilla empederinida!

Ànims guapi!

Boira ha dit...

Ostres Txell! jajaja, jo també he mira't els castings o confesso! Però al meu favor diré que crec que s'ha de conèixer, per a poder criticar. Doncs critiquem, el programa és denigrant, fan el que calgui per guanyar audiència, surt una noia que és veu d'una hora lluny que només la tenen allà per guanya públic. Pobreta. A mi em fa llàstima. Suposo que una mica és com la història del "patito feo" que es convertirà en cigne? ... ho dubto. Tens tota la raó cop de mall a Supermodelo 2007, i a la Judit Mascó també, (heu vist lo malament que ho fa de presentadora?)

Petons!

Jo Mateixa ha dit...

Al començar a llegir que t'havia empasat els castings m'he acollonit, no lligava que ho haguessis fet, en acabar de llegir el post ho he entès, l'has vist per poder fer un post, oi?? :-P

Si senyora (dic senyora per que ja estàs casada) COP DE MALL!!!!!

Petonets bonica!!!!

Mikel ha dit...

jo he de confesar i confeso que vaig ser consumidor del primer gran hermano i de la primera Operacion Triumfo.

Txell ha dit...

Veí, tot ahir que vaig estar mirant el teu comentari i llegia que era la "Fallera Major". Clar.. no entenia res!

Angu, i que dir de la guenya que dirigeix l'escola...

Carquinyol, ningú és perfecte! ;P

Edu, jo igual, i a casa se m'enfaden!

Clint, però si n'explico gaire, no tindrà gràcia, no?

Torradetes, ja sé ja! Juasjuas!

Boira, la Raquel és terrible oi? Fa llàstima pobreta, però només és un reclam!

Txell, totalment! Només era per omplir pàgines!

Mikel, jo encara que només sigui fent zàpping també m'ho empasso tot!