25 d’octubre 2007

Envia'ns la teva versió de l'Himne Nacional



Público convoca un concurs per a la lletra de La Cara B del Single de l' Himne Nacional d'acord amb les següents bases:-->

-PRIMERA: Podran concursar tots els espanyols (orgullosos de ser-ho), immigrants amb o sense papers, alemanys amb residència a Mallorca i també catalans de qualsevol raça, sexe o religió.

-SEGONA: En les lletres es valorarà de forma especial: l'astracanada patriòtica, la rima assonant, la facilitat per taral·lejar-la amb una taxa d'alcoholèmia superior al 2,3%, les al·lusions a plats regionals, a verges (del Pilar, Santina de Covadonga, de la Rosada, etc.) i a les grans aportacions d'Espanya a la cultura universal, entre d'altres: el futbolín, la fregadora, els jesuïtes, la Guàrdia Civil i l'Aliança de Civilitzacions.

-TERCERA: El Jurat apreciarà de manera especial les mencions a la tolerància, la igualtat, el carril-bici, l'orgasme simultani, la integració i altres semblants al·lusions al compromís total amb el bon rotlle a escala planetària.

El Jurat serà compost per molt destacades personalitats de la percussió, la cultura, la filatèlia i el nudisme espontani i exabrupte, i sota la presidència de Rafael Reig. La seva composició s'anunciarà en el moment oportú.

El premi serà una jornada de treball (no remunerat) en Públic, seguida de l'habitual tercer temps al bar de baix i en companyia de destacats membres de la redacció.

S'acceptaran trameses de lletres, enregistraments sonors o en vídeo, lletres cantades a l'oïda del president del Jurat i fins i tot a tarareos etílics gravats en crosta d'arbre.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobo que és una greu falta de consideració cap als veïns d'ací al costat que els catalans puguem optar a escriure'ls l'himne, crec que no fa cap falta ja que tenen gent tan preparada com ara en Melendi per a realitzar aquestes tasques. També trobo una greu discriminació que les basques i els bascs no hi puguin optar.

En tot cas, que l'himne pugui ser en llengua catalana, basca, anglesa o swahili és un detall a considerar

xDD

Clint ha dit...

I segurament hi haurà algú, en algun lloc de la geografia de la península, fent anar la neurona per trobar algun mot que rimi amb "neng" per poder acabar-ne la lletra.

La cosa esta fatal Txell! però molt malament!

Anònim ha dit...

Crec que vaig a amagar-me sota el llit!

Charlie ha dit...

Ja la tinc!

http://uk.youtube.com/watch?v=pCK3r8T53c8

Anònim ha dit...

ESPERA QUE EM TIRO UN PET

Anònim ha dit...

http://ie.youtube.com/watch?v=_xrFZ04GhE0

:)

Jo Mateixa ha dit...

Lo del Pet d'en Vladimir es genial, jajajajajajajajajaja.

Segurament el capullu que escriu el bloc aquell del PP i que fot SPAM a tort i dret ja la deu tenir pensada i requetepensada :-P

Petonassos guapaaaaaaa!!!!!

PD: No era la meva intenció ferte plorar bonica, de debò t'ho dic.

Puji ha dit...

Plas plas plas!

El veí de dalt ha dit...

Va, Txell, posa-t'hi a fer-la, que nosaltres farem els cors...