02 d’octubre 2007

Un barrut simpàtic


Al llarg de la vida han estat moltes les persones que han volgut fer-se amb la medalla d’honor de l’art del robatori; manguis de moneders, estafadors d’avis, pispes de conills, saltejadors de sucursals bancàries i escurabutxaques de fira. Recenment cal afegit, també, la venda d’amics invisibles amb mascotes imaginàries incloses...i de franc!





“Por estar sufriendo apuros económicos, me veo obligado a ceder la custodia de mi amigo invisible Carlitos a una buena persona que necesite a alguien a su lado. Adjunto su mascota imaginaria. Es bueno, no hace ruido, no estorba ni molesta. Te hará compañía siempre que lo necesites y puedes contarle todo lo que quieras. Jamás se lo dirá a nadie. Lleva acompañándome desde mi infancia y es mi mejor amigo, pero ha llegado el momento de decirnos "adiós".Solo pido por favor que su nuevo dueño nunca le ignore y le trate con respeto y amabilidad. Él seguro que se lo sabrá corresponder. Muchisimas gracias, un saludo.
PD: Envío por correo certificado.”

5 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Molt bo noieta, quina llàstima per això, a mi sempre m'haguès agradat tenir un amic imaginari però es veu que jo de petita no en tenia gaire d'imaginació :-(

Petonets dolços i que passis molt bon dia!!!!!!

Anònim ha dit...

Accepta un xec imaginari com a pagament ? ;)

Jo vaig llegir que per e-bay també ho havien fet... o potser és el mateix cas !!

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Ens falta un bull a tots plegats!!

Un fort petó!!!

Clint ha dit...

El món esta fatal! ningú no li ha preguntat a l'invisible si vol un amic real! potser ell aprofitaria per fotre el camp també!

Charlie ha dit...

La gent està fatal (MDLXXXVII)