15 de febrer 2006

FEM CAMPANYA


Segons un estudi realitzat a diferents països, l’horari laboral espanyol (per desgràcia, el nostre) està marcat per jornades de treball llargues i discontinues. Això és el detonant de la falta de temps per fer altres activitats i dificultat per tenir vida personal o familiar.
Mentre la meitat d’europeus ja dormen, nosaltres tot just arribem a casa i ens preparem el sopar, mentre una gran part de catalans ens esplaiem en la sobretaula i la migdiada, els altres estan acabant amb la seva jornada laboral. Grrrrrrrrrr, sempre hem de ser els últims en tot!
L’Estat Espanyol, a part d’altres desgràcies, té el calendari laboral més desendreçat de tota la Unió Europa, la culpa la tenen l’hora dels apats bàsicament. Els uns dinen a la feina, ràpid i de males maneres i a les 5 ja es toquen els nassos, i nosaltres com a bons catalanets, tenim temps de fer-ho tot amb calma, el primer, el segon, el tercer, les postres, la copa i el puro. Així és lògic, que a les 8 encara estiguem comptabilitzant factures.
Faig una crida, a tots els gerents, directius, consellers delegats i demés altes esferes, per què d’una vegada per totes ens racionalitzin bé el dia, amb això millorariem tots la productivat i eficaçàcia en la feina, produint-hi un ambient més relaxat i armoniós. No pot ser bò de cap manera per a la nostra salud mental, veure com es fa fosc a través d’una petita finesra!!!!
Volem treballar per viure! Montem alguna campanya o recollida de signatures?

7 comentaris:

Txell ha dit...

Als estudiants, dos pedres!

Anònim ha dit...

Si, si, i als estudiants que ens montin els horaris millor... res d'una matèria per aquí i un altre per allà!

Una abraçada a tothom!

Trento ha dit...

Jo estic amb en Jalhoy, fem una recollida de signatures i anuncis

Anònim ha dit...

Ens haurem de fer diputats/des:


Lunes, 13 de febrero de 2006
Manuel Marín propone adaptar el Congreso al horario europeo



[09:00 h] Noticias Jurídicas

El presidente del Congreso de los Diputados, Manuel Marín, se reunirá con los portavoces de los distintos grupos parlamentarios y con la Comisión de Horarios con el objetivo de implantar en la Cámara Baja un régimen de horarios similar al que tienen la mayoría de los parlamentarios europeos. Este nuevo horario de ocho de la mañana a seis de la tarde, tendría como ventajas la posibilidad de compatibilizar mejor la vida laboral y personal de los diputados, pero ya cuenta con la oposición frontal de los parlamentarios procedentes de fuera de la capital, para los que salir antes no supondría volver a su hogar.

Los martes a las ocho de la mañana se reuniría la Mesa del Congreso y también las sesiones en comisión, a las que seguiría la habitual reunión de la Junta de Portavoces. El Pleno comenzaría entorno a las once y media. Los parlamentarios tendrían una hora para comer, entre las dos y las tres, y saldrían a las seis.

Sólo la sesión de control del Gobierno mantendría su horario actual, a las cuatro de la tarde. Marín también está considerando la posibilidad de que las tres interpelaciones semanales al Gobierno, que siguen a las preguntas y se prolongan durante hora y media se debatan el miércoles por la mañana, después de que finalice la sesión de Control del Gobierno en el Senado. El jueves el Pleno también se iniciaría a las ocho para que todos los diputados pudieran volver a sus circunscripciones a la hora de comer.

Si bien la mayoría de los diputados reconocen que es necesario un reajuste de los horarios del Congreso, muchos afirman que la propuesta de Marín tiene algunos importantes inconvenientes. Los horarios que pretende implantar el presidente encuentran en los diputados de provincias a sus mayores detractores, que deberían adelantar a los lunes por la noche su llegada a Madrid, con el consiguiente gasto de hotel que ello supone. Además el hecho de terminar a las seis de la tarde no les atrae en absoluto puesto que eso no les supone volver a casa, sino pasar más horas en el despacho o en hotel. Los diputados de provincias entienden que estos nuevos horarios sólo beneficiarán a sus compañeros de la capital.

Anònim ha dit...

Haurem de fer venir aquest Manuel Marin, a Dorda i associados.

Anònim ha dit...

nena!! jo a la recullida de firmes m'hi apunto!! on s'ha de firmar???

Anònim ha dit...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»