27 de febrer 2006

PER FI DIVENDRES!


Em llevo lleganyosa i amb cara mala llet, res estrany els dies laborals, però avui és divendres preludi de cap de setmana i a més a més de carnestoltes.
Em faig el planning, m’ho agafaré en calma, quatre recadets i a la tarda festa. Agafo els trastets i començo a fer la ruta, repartir uns sobres i cobraments de final de mes. Primer sector nord, tot seguit Argentona, enfilo Camí del Cros i em vaig fotent nerviosa, com pot ser possible que la gent vagi a 30k/h, no puc avançar per què venen tot un seguit de camions de cara, m'irrito i de la meva boca només fan que sortir-ne pestes. Costa però hi arribo, no trobo aparcament, dono 4 voltes i per fi! baixo del cotxe i obro la cartera... merda! Viatge en va... m’he oblidat els papers. Segueixo la ruta mig mosca, propera parada Plaça de les Tereses. Tanco el cotxe i travesso; oh merda!!!!!!! puc seguir la seva inèrcia, no he posat el frè de mà. Corro i m’espanto, venen cotxes de cara i el meu va en direcció equivocada i sense ningú a dins. Buffff, hi sóc a temps, em tremolen les mans i tinc palpitacions.
Cobro i segueixo, Plaça de Cuba, Càrrega i Descàrrega. Quatre intermitents i el rellotge, desde l'interior del vehicle comprovo que els sobres siguin correctes. Piten, piten i piten, jo ni putu cas, ni putu cas, ni putu cas.Se m'acosta una gorda amb un furgó plè de peix, em diu que surti, que jo allà no hi puc aparcar, la miro i em surt tota la mala llet acumulada, però no perdo els papers. Si jo no puc aparcar tu tampoc! Ale! Que ample m’he quedat. Ella evidentment em diu el nom del porc. Jo ferma.
Arribo al despatx i em prenc una tila... com dónen de si, tres hores dalt d’un cotxe.
Per sort és divendres i és carnestoltes.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I no se t'ha fet caca un colom?

Trento ha dit...

No som dilluns?

Txell ha dit...

Tan primmirat com sempre.... :P

Trento ha dit...

jo, prinmirat?
no
però jno vull que diguis mentides que tens un nas mol maco

Anònim ha dit...

No us han dit que feu molta por en aquesta foto?

Anònim ha dit...

ei... que avui tornem a sortir a les 7 a la peixeteria...

Anònim ha dit...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»