12 de setembre 2006

Espanyolitos...


Durant la nostra estada a Noruega, vam topar amb un munt de coses singulars. A part de tenir llum de dia gairebé de forma constant i permanent, hem gaudit d' algunes rutes i sortides inèdites que segurament perduraran a les nostres ments al llarg del temps.

Situades dintre el Cercle Polar Artic hi trobem les Illes Lofoten, salvatges i d’excepcional bellesa, on sembla que la vida hi hagi de passar d’una manera tranquila i els núvols no gosin avançar mai.

Dintre aquest marc incomparable hi trobem Borg, on s’hi allotja un dels museus vikings més importants del món. El « LOFOTR » ens il.lustra la forma de vida d’aquesta comunitat durant l’Edat de Ferro i ens mostra tota mena de troballes i curiositats per endinsar-nos, de forma amena, en aquesta època.

La zona per nens es limita a una taueta amb fulls i llàpissos de colors. A sobre, una gran cartellera on els petits hi enganxen les seves obres. Heus aquí l’obra d’un “nen espanyol” (veritablement esgarrifós!!! )

9 comentaris:

Anònim ha dit...

NO POT SERRRRRRRRRRRRR! NO POT SERRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!! COF COF COF

Trento ha dit...

Devia ser un viatge genial

Anònim ha dit...

El nen o el pare del nen, jo si fos aquest individu durant les vacances no pensaria en els polítics, així doncs deu ser un malalt

Puji ha dit...

Ja sabem on va anar de vacances Mariano Rajoy

Anònim ha dit...

Pura poesia!

Anònim ha dit...

Doncs a mi m'agradaria conèixer al pare per fótre-li una patada als ous, per deixar que el seu fill faci això.
És igual contra qui vagi, ni de quin partit polític sigui, és el fet de fer-ho i permetre-ho amb l'edat que ha de tenir aquest nen.
Ho sento, avui estic fatal, fatal.

Anònim ha dit...

Això no és cosa d'un nen. Els nens, encara que influenciats pels seus pares, no es dediquen a fer aquesta classe de dibuixets. I menys fora d'Espanya.

Anònim ha dit...

Puji, en Rajoy es posible, però en Bono deu ser el que ha dibuixat el "monigote".

Anònim ha dit...

I després d'això es queixen pels comentaris de Rubianes trets fora de context i fora de la situació política en que estavem quan els va fer.

Si és que n'hi ha per llogar-hi cadires!!!!!!!