14 de gener 2007

"La super gordi"





La cadena Cuatro, ens va tornar a enlluernar el passat divendres amb una de les seves super produccions.

"Soy lo que como", pretén ser un programa capaç de difondre un millor model alimentari per tal de deixar enrere els mals hàbits culinaris i gastronòmics de la població espanyola.

Raquel Sánchez Silva, que ve a ser com el Jesús Vázquez de la Cuatro, és a dir "chica para todos los programas", presenta aquest innovador espai on, amb una tia del pal "Super Nanny", ens tocarà el crostó cada vegada que obrim la nevera o ens intentarà fer moure cada cop que tinguem el cul enganxat al sofà.

Ser intel·ligents a l'hora d'obrir la boca, vaja!

Quan en una llar hi ha una criatura de 12 anys que pesa més de 112 quilos, tenim un problema. Bé el problema el té o el tindrà ella a la llarga, amb hipertensions, colesterols i problemes cardiovasculars força preocupants. Fins aquí correcte, bé, correcte no, fins aquí fatal! El preocupant del cas és... per què collons els pares d'aquesta nena han hagut d'esperar a sortir per la tele? No se n'adonaven que la nena es fotia ketchup a la sopa i sopava amb mig litre de coca-cola? Per què nassos li permetien sucar maionesa al xoriço?

I l'altre qüestió és; per què en 12 anys aquesta nena no ha vist mai un carabassó i no reconeixia la forma d'un kiwi?

Cal arribar a aquests extrems? Cal haver d'esperar a sortir per la tele per ensenyar a menjar a una criatura? I la darrera pregunta, si Carmona (la localitat sevillana on viu aquesta nena) és la població amb la taxa d'obesitat més alta de l'Estat Espanyol, enregistraran tot el programa des d'allà?

No sé si la "Super gordi" tindrà èxit, tampoc sé si seran capaços de reduir i controlar l'obesitat infantil, el cas és que la presentadora és una mica malastruga i programa que toca, programa que deixa d'emetre. Ja veurem...

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Txell, no et facis mala sang... la gent cada dia està més boja, al metro de Barcelona tots els dies han d'anunciar pels cartells lluminosos "està totalment prohibit baixar a les vies", com si no fos obvi !!

Cristina ha dit...

Ostres, això del nen de 112 kg és una burrada. Els pares no se n´adonen del problema que tenen o és que també pesen 112 kg? Deu ser això. Com es pot arribar a aquest punt? Jo que porto mesos fent dieta i esport no m´imagino tornar a com era abans. Ara em trobo molt millor.

El veí de dalt ha dit...

Cada vegada fan més programes supsadament "educatius" per la tele de tems que haurien de ser obvis: com educar un nene, com nejar sa,.... Això vol dir que no anem bé. Si el nen fa 112 quilos, quant deuen fer els seus pares?

Puji ha dit...

112 quilos amb 12 anys? Cabia a la pantalla? Ketchup a la sopa?

Anònim ha dit...

Tot forma part d'aquesta societat teleducada de la que formem part, de la que poc més que fer-se crits és el que es pot aprendre. Sembla terrible que els pares utilitzin la nena per guanyar 4 calerons a la tv, però si amb això la nena aconsegueix canviar les costums i que no ho porti a l'extrem per l'altre banda (anorèxia), doncs haurà estat per algo bo tot plegat, no creus?

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

M'ha encantat el paral·lelisme d'aquesta dona amb el Jesús Vasquesss. De tota manera et recordo que aquesta dona acaba de començari el nostre heroi (¿?) va fer coses tan ... com "Hablando se entiende la basca" (ara aniria bé amb això del procés de pau), "Popstars, todo por un sueño" (on es va desmaiar la mare d'una de les concursants i l'home només va poder dir "Ai, se ha puesto malita la madre de Davinia") o "La quinta marcha".
Dona-li temps, dona ... i ja veuràs com surt a House!!!

PEtonets

Clint ha dit...

Txell, molt bo fotre's amb la pesada aquesta, desde que va fer l'especial de House que no em barrufa gens... ara que no creguem tot el que veiem a la tele perquè l' altre dia a Polònia (la de veritat) va nèixer un nen de 7Kg! i aquest no li havien donat Ketchup.

M'envaig a esmorzar una XXL d'aquestes prohibides!

Oriol ha dit...

ni dietistes ni "supernanis gordis", la dieta del "cucurucho, comer poco y......... mucho", clar que si la nena té dotze anys poster si que cal dietista i no "cucurucho". I als pares oftalmòleg o psiquiatra, perquè esperar a que pesi 112 kg, per posar.hi remei és que o son cecs o són idiotes.

Adagio ha dit...

osti osti amb el nen....
i jo que vull engreixar 2 kg d múscul.. he d menjar tot el k sigui sa i nar al gimnas.. k trist tot xD

Charlie ha dit...

Carmona = Província de Sevilla = Andalusia

No cal dir res més.

Anònim ha dit...

Home Charlie. No tots els andalusos són gordos!

nimue ha dit...

jo m'esperava una altra cosa del programa, la veritat. No podia parar de preguntar-me si era necessari que anara ningú a casa de la famíli aquella per a dir-los que no estan fent bé les coses...
En fi, que per a menjar sa només s'ha d'aplicar el sentit comú, juer, que sembla mentida...