14 de febrer 2007

Hoy es el día de los enamorados...



Avui és el dia de Sant Valentí, la diada dels rucs enamorats, la data en què la gent es torna ximple i s’intercanvien regals vulgars i poc útils, tot mirant-se als ulls i prometent-se amor etern.

Una de les festes comercials per excel.lència i patró dels oportunistes i el consumisme, que és manipulada i transformada per intentar encasquetar-nos flors i picardies vermells a compte de les nostres emocions i sentiments.

Bombons, joies, roba cara, sopars especials... què passa que ens hem tornat tots gilipolles o com va això? Només es pot estimar el dia 14 de febrer? Només podem tenir una vetllada inolvidable en aquesta jornada?


No! Jo dic no! Ni Cupidos ni hòsties! COP DE MALL

20 comentaris:

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Ara sonarà molt queco ... però molt eh? QUALSEVOL DIA ÉS EL DIA DELS ENAMORATS ... veus? ha sonat queco,. si ja deia jo!!!

Puto CorteInglés, ja!!!

Un petó

Clint ha dit...

De fet ahir vaig sentir que per St. Valentí es celebra l'enamorament dels ocells, no pas de les persones!

Ara bé, compreu compreu que el món s'acaba!

COP DE MALL!

nimue ha dit...

ueee! que avui és Sant Valentí???? doncs no m'havia enterat... ains... les imprudències es paguen...

Anònim ha dit...

Collons i què faig amb el ram de roses que t'he comprat!!, els bombons me'ls menjo jo.

Anònim ha dit...

Mmm.... però no anaves a apostatar? que fem parlant aquí de sants? que no se cel·lebri cap, ni st valentí, ni st jordi, ni st ignasi... vale vale, aquest no se cel·lebrava :_
Segur que més d'un se'm tirarà a sobre per afirmar el meu antijordisme, perquè no ens enganyem, tant un com l'altre estan cosits pel mateix patró consumista. Això si, jo avui vaig a comprar-me uns texans que he vist...

Candela ha dit...

Mmmmmm.... Quans anys feia que no estava enamorada en un dia dels enamorats...mmmmm...que bé.... Jo tampoc soc partidaria de celebrar-ho ni de regalets estúpids, amb el xavalot ja ho he deixat clar per si de cas...

Charlie ha dit...

COP DE MALL!!

Anònim ha dit...

Així que avui no és el nostre dia txelleta, jo que ja tenia apunt una picardia pel meu clavellet morenet preferit, que hi farem ho guardaré per una altre ocasio, COP DE MALL !!!

Anònim ha dit...

Avui és el dia dels enamorats.... de la teva tarjeta de crèdit !!

Anònim ha dit...

Avui és el dia dels anglosaxons enamorats i dels que s'han volgut adherir a l'importació de les seves tradicions, potser perquè no en tenen de pròpies.

Nosaltres tenim Tió, no necessitem cap Pare Noel, ni cap Santa Claus de pa sucat amb oli. On hi hagi un bon buscall, que es tregui tota la resta.

I amb aquest sant de nom minúscul ens passa exactament el mateix. Tenint un magnificent Sant Jordi, per a què punyetes necessitem adherir-nos a la celebració d'un sant que ni ens va ni ens ve? Consumismes a part.

Reivindiquem lo nostre, lo real, lo autòcton!!!

VISCA SANT JORDI!!!!

VISCA EL TIÓ!!!!

I EL PA AMB TOMACA!!!!

:-þ

Anònim ha dit...

Visca, viscaaaaaa!!!! La Txell guapa!!!! Visca, viscaaaaaaaa!!

Anònim ha dit...

No tinc res a celebrar, exepte que hi ha unes quantes persones que són precioses

David JB ha dit...

Hoy es el día de los enamorados!!!!

Ja se sap com funciona això, vendre, comprar, regalar, i sinó regales, és que no l'estimes a l'altra persona, a sobre la culpa és teva si no ho fas. Aquest dia està fet per als que mai regalen res, i hi ha un dia en que li recorden que s'ha de fer.

Així, que els bombin xD

Abogadaenbcn ha dit...

Bon dia Txell! He rebut les teves notícies. No trobo el teu e-mail, així que et torno a donar el meu per poder contactar. Quins nervis!

informacio@advocadesbcn.com

Anònim ha dit...

A mi avui només em venen vomiteres....
COP DE MALL!!!!!

Oriol ha dit...

si el dia del enamorats ha de servir per fotre un coet, benvingut sant valentí, sinó ha de servir ni per això, COP DE MALL.

Clint ha dit...

Així Uri així, pragmàtic que collons!

Puji ha dit...

Avui és Sant valentí? No, avui és Sant Cortinglés.

Hoy es el dia de los enamorados, la la la la la la la... aquesta cançó de la Karina sí que és queca!

Ai Oriol, a veure si els déus t'escolten...

Cristina ha dit...

Mira, jo estic amb Pep. Qualsevol dia pot ser el dia dels enamorats. Ningú ha d´imposar aquestes dates. A partir d´ara celebrarem Sant Ignasi.

Mikel ha dit...

Jo soc mes de St.Jordi pero de totes formes no deixa de ser una festa com pot ser la de celebrar un aniversari , un sant , reis , dies del pare o de la mare....en fi que tot es el mateix i en tots els casos podriem fer una reflexio semblant en lo que al corte ingles and co. es refereix.