07 de febrer 2007

Sanitas


La Candela té dos anys i mig i síndrome de down. A part de ser una nena preciosa i riallera és una trapella que tot just està aprenent a viure i a lluitar per arribar a ser una personeta autònoma i independent. Ella va néixer amb una malformació congènita.

Sanitas és una entitat privada capaç de rebutjar una assegurança mèdica, per discapacitat psíquica, al.legant que són ells qui poden decidir a qui contractar i a qui no.

A la publicitat enganyosa llençada aquest Nadal per la companyia, es comprometien a tenir una assegurança per a cada persona... ejem, ejem... així només d’entrada ja excloïen a “grups de risc, a diabètics, portadors del VIH o hemofílics”. Tenint en compte que a l’Estat Espanyol ja hi ha unes 150 mil persones infectades pel virus d'immunodeficiència humana i més de 2 milions de diabètics, la cosa ja es va escurçant. Per tant, que no toquin els collons amb tanta campanya fictícia i artificial.

A aquesta gent li importa gaire la nostra salut? Aquesta és la merda de sanitat privada que ens coaccionen a triar? Per què ens volen tocar la fibra sensible, posant anuncis de la llàgrimeta fàcil?

Per la Candela, la princesa més maca del món mundial. I per la sanitat pública!

20 comentaris:

Charlie ha dit...

:-o

Anònim ha dit...

A la Sanitat privada, com gairebé a tot el que hi ha d'àmbit privat, només els interessa una cosa: els nostres calers.

Per això es van haver de fer empreses públiques per garantir serveis bàsics, i per això m'esgarrifo cada cop que els nostres polítics volen passar més serveis a l'àmbit privat...

Anònim ha dit...

Que malparits! De Sanitas m'han explicat de tot. Son capaços de no fer proves mediques per estalviar-se calers....

Mikel ha dit...

Ara no vull fotre la pota , pero crec que Catalana Occidente es propietaria d´un bon grapat d´accions de Sanitas...

nimue ha dit...

sielos... aquestes coses s'han de saber...

Clint ha dit...

ostres tu, el que de debó m'agradaria és sorpendrem al llegir coses així. La realitat però és que sembla que estiguem acostumats a tanta injustícia que vas llegint i pensant "tots son iguals, una colla de cabrons!"

Anònim ha dit...

En realitat qui té sindrome de Down? La nena o bé Sanitas?

Candela ha dit...

Ja vaig llegir la notícia. Molt fort. Llegeixes la lletra petita de les mutues privades i et quedes de pedra.

Força Candeleta!

Puji ha dit...

Una empresa d'assegurança mèdica és una empresa, i com a tal el seu objectiu és guanyar calers. No tenen ànima.

Us empenyo a tots a confiar el la sanitat pública. Li queda molt per millorar, però us dic de bona tinta que hi ha els millors professionals (potser també els pitjors, però això es va solucionant poc a poc)

Un petó a la Candela!

Alls cuits mai couen ha dit...

exacte txell, que almenys no posin l'anunci... que es com si s'estiguessin rient de tots nosaltres.

Anònim ha dit...

Estic d'acord en què la sanitat pública s'hauria de potenciar i molt, ara bé, què passaria si tots els usuaris de la sanitat privada passessin a la pública de cop? Què passa amb els usuaris de la sanitat privada, que també paguen la pública i no ténen cap incentiu?

El tema és complicat.

Tantmateix la bestiesa de Sanitas no te nom.

Anònim ha dit...

Aisssss quina nena més macaaaaaaa!!

Anònim ha dit...

Si enlloc d'invertir en estupideses del tot innecessàries, o en auto-imposar-se sous indecents, els nostres polítics fotessin una bona pila dels calers que desebutxaquem el personal a sanitat per a que l'usuari rebés una atenció inmediata i de qualitat, aquestes empreses haurien d'anar a prendre-li el pel a la seva santissima mare. Perquè, al cap i a la fí, quan ens passa quelcom realment greu, hem d'acudir necessàriament a la sanitat pública.

Cristina ha dit...

Jo treballo a la sanitat pública però en un hospital concertat i de vegades m´entero de coses que posarien la pell de gallina a qualsevol. Això de sanitas és una vergonya. Tant de bo la gent que està a aquesta mútua es donguin de baixa ja.

Sandra ha dit...

Això no s'hauria de permetre però, és clar, es tracta d'una empresa privada...
El més fotut de tot és que el nostre govern (siguin de dretes o socialistes) van privatitzant cada cop més serveis: si ho féssin amb hospitals sencers la població es queixaria, però fet d'aquesta manera ningú no se n'adona.
No sé on anirem a parar!

Oriol ha dit...

Cert, una empresa privada busca beneficis i punt, sigui mutua mèdica o promotora immobiliària.
Com diu el clint, no m'ha sorprès. Per desgràcia, en pròpia carn, vem necessitar fer un tractament llarg i costós i la mútua privada se'ns va treure de sobre i varem haver d'anar a la sanitat pública.

ZAGASO ha dit...

Fa uns anyets vam haver d'operar el meu fill ,amb 4 mesos. L'operació era cranial i un pèl delicada. El que vaig arribar a signar amb Assistència Sanitària ve ser impressionant!!!

És un negoci i només els interessa la gent que pagui i es visiti poc...

VERGONYÓS!!!

Alepsi ha dit...

Realment quins collons. Quan vaig llegir la notícia vaig flipar en colors....
No hi ha dret a que es facin aquestes exclusions tan bèsties... però clar, ells poden decidir a qui inclouen i a qui no... quins collons...

garmir ha dit...

Hola:
Quina historia més trista. Ja veus com actuen algunes empreses.

Anònim ha dit...

OK, Sanitas, kelme...

Jo vaig fent llista.