31 d’agost 2007

Valenta merda!



Mare de déu senyor… com costa tornar a començar!!

Amb el cap més allà que aquí, amb una lleugera morenor (a punt de desaparèixer), amb la bàscula sortint de les seves òrbites i comptant els dies que queden per tornar a agafar vacances… em desespero profundament!

No puc parar de pensar en els nostres dies al Senegal, de fet ni puc ni vull. Massa poc temps per palpar tot un país. La seva gent, els seus costums, els seus problemes i les seves mancances. Tots els seus recursos naturals, encara sense explotar i la felicitat i bondat que desprenen els seus pobles. Els colors, les olors, matissos i dialectes...

Allà, com aquí, també tenen regions separatistes i nacionalistes. També cremen banderes i reneguen del país. També criden contra el govern central i també disposen d’algun grup militar armat. No estem sols!!!!!

De gran bellesa salvatge a ciutats caòtiques i atapaïdes, de mercats pintorescos a paissatges desèrtics. Vull tornar, vull tornar, vull tornar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Eiii que estàs rodejada d'escarbats??????? ai no que son nens negritus... ajjajajaja En serio molt maca la foto i ja ho saps l'any vinent un mes per allà MUUACCCCC

Mikel ha dit...

escarbats diu juasjasujasujjas ques burru ;-PP

Anònim ha dit...

Visualment interesant. Veient el procés de canvi que has realitzat nomes em resta felicitar.te i animar.te, per seguir endavant.

Manel

Jo Mateixa ha dit...

Una foto preciosa i saps una cosa? els teus brillen d'una manera especial, es nota que estaves be i que el que feies t'omplia.

Per cert, m'agrada molt el canvi de look del Bloc :-)

Un peto i bentornada (si ja se que has tornat fa dies i que vaig tard, com sempre, jejejejejeje)!!!!!!

Boira ha dit...

Oh! Quina foto més maca! Espero que ens expliquis més detalls del viatge. Em moro de ganes d'anar a un país com el Senegal.

Un petó.

Clint ha dit...

Què passa aquí! quants canvis! i que macus que esteu, sempre tant fotogènics punyeta! jajaja

Per cert, el títol fa pensar que encara queda una mica de la "vella" Txell oi, que aquí fa falta una mica de canya!!!!

Anònim ha dit...

És genial que t'agradi viatjar a llocs com aquest. Diu molt de vosaltres. Altres s'haguessin anat al Carib o a Cuba i no sortirien del hotel...