09 d’octubre 2007

Ciutadans, altre vegada!


M’he llevat amb un mal de cap d’aquells que fan època i amb l’impressió de que avui tot va en ralentí, amb una lentitud desesperant i extrema. Crec que durant aquesta nit, algú ha variat considerablement les dimensions del meu cervell i ara no deixa de bellugar-se d’un costat a l’altre del cap. Pim, pam, pim, pam... ara vinc i ara torno.

M’He somiat al bell mig de la Plaça Sant Jaume, entre quatre arreplegats exasperats. Em sorprenen els seus clams reivindicatius, d’un caire feixista que fa por. Criden “Libertat!, libertat!” i a mi se m’envà el cap. El món em dona voltes i no tinc cap punt de referència.
Banderes rojigualdes i senyores amb entrepans de xoriço. Diuen que defensen les institucions democràtiques, però a mi em sembla haver aterrat als “Pallasos de la Tele”... us enrecordeu de “L’Havia una vez un circo”?

Venen autobusos d’Èrmua i encara no entenc com han pogut treure tants avis dels geriàtrics... quin poder de convocatòria!

Ara veig senyores amb entrepans de mortadel•la. Es veu que en reparteixen a tort i a dret! No puc arribar a veure si és d'olives o de pistatxos, però fa bona pinta!

La gent alça unes banderoles, no llegeixo ben bé que hi posa, Ciu? Ciuta? Ciutadans? A vosaltres us sona? Diuen que odien els nacionalismes i s’omplen la boca de llibertat i igualtat. Les cames ja no em responen i amb prou feines m’aguanto dreta.

Canten l’himne espanyol. Bé...no canten per què no té lletra i fan el ridícul. El ridícul a la Plaça i el ridícul a les urnes.

Caic a terra en rodó, mentre continuo sentint-los vomitant bilis... COP DE MALL, COP DE MALL, COP DE MALL!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

bilis? més voldrien ells !! Per una colla d'arreplegats incults i intransigents com aquests no val la pena. Només cal veure que van d'antinacionalistes i porten la bandera espanyola tota l'estona damunt. A més,..

· Quanta gent ha estat detinguda o increpada per la Policia Nacional o la Guardia Civil per parlar-lis en català ?

· Quanta gent ha estat detinguda o increpada per la Policia Nacional o la Guardia Civil per parlar-lis en espanyol ?

Doncs això, que facin números i que segueixin vivint al seu país de somnis... el cop de mall guarda'l pels mitjans de comunicació que s'encarreguen d'anar difonent aquestes mentides ;)

Puji ha dit...

No val la pena que et trobis malament per culpa seva. A mi, sincerament, em fan hasta una mica de risa. Si es veiéssin amb els meus ulls!

Puji ha dit...

ah! i guarda'm un entrepà de mortadel·la d'olives que encara no he esmozat!

Anònim ha dit...

"Hablo español. Denunciame" És de lo millor que he sentit mai!

Cop de mall donat per un super guerrer que ha superat la força del super guerrer!!

Clint ha dit...

Txell, tranquil·la i relaxa't fins que no apareguin els entrepans de chopped vol dir que els vertaders bavosos encara no han aparegut!

Això sí....COP DE MALL!!!!!

El veí de dalt ha dit...

Fan riure, sí, de pena... però la pena està en els mitjans que els riu les (des)gràcies que pregonen. No et facis mala sang...

David ha dit...

Amb entrepans o sense, aquesta calanya de merda alimenta encara més les meves ganes de donar un pas endavant.

zel ha dit...

No, veí, a mi em fan ràbia, una ràbia de collons, entenc Txell que els somïis, però són pesadilles, recony, que no acabarem amb ells mai? cop de mall a l'enèsima potència!

mossèn ha dit...

ho sento, però no c idiomes ... què hi diu al cartell que porta aquella dona ??? ... que gasta una talla 120 de sostenidors ??? ... salut

Oriol ha dit...

Aquesta gent el que necessita és un "enanito al jardí" i se'ls passaria la mala llet.

Sergi ha dit...

És tant i tant demagògic el que diuen aquesta gent. No entenc com hi ha gent que se'ls escolta i se'ls creu, esperem que segueixin fent el ridícul a les urnes com dius tu, perquè pensar que aquesta trepa poden començar a guanyar adepte (i siguem realistes, la mortadela és força bona), ja se'm posen els pèls de punta.

Anònim ha dit...

jajajajajajjajajajajjajajajajajajjajajajajajajjajajjajajajajajajajajajajajajjajajajajajajajajajaja

Ets tremenda!

alba ha dit...

Sí, a mi també em treuen de polleguera!!!!
Res, el DIJOUS (no divendres! :P)
els hi fem una bona butifarra, i ens quedem tant a gust!!!
Ens veiem demà guapa!!!

Jobove - Reus ha dit...

gràcies per pasar-te pel nostre blog

salutacions des de Reus

Terra ha dit...

Quina colla de...#*@#*!
"Yo hablo español, denúnciame" però serà possible!!??
És que m'indigna aquesta gent..COP DE MALL, home...

Bon pont!

Anònim ha dit...

Jo crec que l'estratègia a seguir, per part nostra, és mirar de fer-los entendre que si ens separem, ells guanyen més que ningú: ja no hauran de suportar als catalans i als bascos. De debò, hauriem de matxacar-los amb arguments com aquests, a vore si els acabem convencent.

Anònim ha dit...

Sí que m'agradaria un ou denunciar aquest individu, però per estúpid i dat pel cul, que arriba a ser-ho a nivells de delicte, i de manera insuperable anant d'aquesta guisa, ambolicat amb la Llufa.
Estic d'acord amb en Ferran d'aquí dalt: que expulsin el País Basc i Catalunya de Castanyolàndia i se'ls hauran acabat els problemes, i podran dormir tranquils d'una vegada i per sempre. (I nosaltres també, de passada, encara que això a ells els importi un rave).