08 d’octubre 2007

A l'imbècil de Figueres

Fa poquet he encetat una nova secció d’aquest bloc que la podríem titular “animalades diverses”, degut al seu tarannà poca-solta i groller. Les frikades més immenses de la xarxa, s’apleguen sota un llençol d’imbecil·litat punyent per endinsar-nos en un món d’individus estrafolaris i de bojos fanàtics.

Existeix un paio a Figueres, sense vergonya ni senderi, al que li hauríem d’explicar alguna coseta.... (Nenes, al ataquerrrrrrrrrrrrr)

Gordo, bajito y feo, 38 años, pero con casa, coche y pasta busca chica (Figueres)

Fecha: Jueves, 20 de septiembre de 2007 20:33
6722 personas han visto este anuncio

Como las tías de hoy en día vais a lo que vais, la personalidad, los sentimientos y la honradez no cuentan para nada y vais a chupar del bote lo que podáis, busco lo que hay. Busco chica entre 20-40 años, que se acueste conmigo de vez en cuando a cambio de que le pague algun que otro caprichito, los cubatas si algún dia quieres salir conmigo, una comida, un viajecito de fin de semana, se venga a bañar en la piscina de mi casa en verano, ya sabes lo que quiero decir. No te pediré que me quieras, que me aprecies como persona, que seas mi amiga. Solo que estés dispuesta a darme algo que incluso los mas feos necesitamos, y me trates con un mínimo de respeto. Yo seré agradecido y respetuoso contigo, y espero que también lo seas tu conmigo No estoy dispuesto a irme de putas, primero por que no me gustan los clubs, me parecen cutres y grotescos, y por que no me puedo imaginar follar con una mujer a la que esta misma noche ya la han sobado y follado cinco camioneros recién llegados de Francia o de mas lejos, con el subsiguiente déficit de higiene personal. Una condición: Farloperas abstenerse. La última que me hizo el cuentecito se pulió casi 5000€ en La Blanca en menos de cinco meses. No pasa nada si te apetece de vez en cuando, pero si tengo la impresión de que tienes un problema de drogas, tomarás las de Villadiego más rápido que canta un gallo. No importa realmente la edad, ni el físico, ni si tienes otros chavales por ahí, ni si eres delgada, gorda, tetuda o plana de pecho. Limpita, eso si. Yo me ducho cada dia, espero lo mismo de ti. Yo te mimaré hasta cierto punto, mientras no me faltes al respeto, no intentes desvalijarme, no me traigas a toda tu familia a casa de rebote, a pasar el fin de semana y no me metas purria en mi casa. Sientes curiosidad?
Id#: GI114690


14 comentaris:

Carquinyol ha dit...

"sientes curiosidad?" Doncs no, més aviat fàstic i pena...

Digne d'un episodi dels Simpsons !!

De veritat que hi ha gent que cada vegada està més malament...

PS: Glubs... 36 anys, espero que no sigui contagiós ;)

Joan N. ha dit...

Ostiaaaaaaaaaa! Això és molt bèstia! ja ja ja ja, quina poca classe!

Puji ha dit...

Ostres! Això sí que és un bon partit, eh?

vladimir ha dit...

que malament està el món...

Clint ha dit...

Figueres esta fatal! i tu Txell...quines webs visites que se t'ofereixen d'aquestes maneres tant poc galants? ;P

Jo sento angunia!

Jo Mateixa ha dit...

Doncs la veritat es que curiositat, el que es diu curiositat...gens ni mica, si de cas molta pena, el que s'ha de fer per fotre un polvo, per déu senyor!!!!

;-)

Petons bonica!!!!

mossèn ha dit...

per demanar que no quedi ... salut

El veí de dalt ha dit...

Txell,
fleta un autocar a Figueres i canteu-li totes les veïnes quatre veritats al pobre txitxerel.lo aquest... Ja no es tracta que sigui un tio o tia, sinó que és un poca pena.

Mikel ha dit...

juas , suposo que es algu que esta de conya no?

Txell ha dit...

No és conya no! Estava en una pàgina de contactes, de fet tinc el seu mail per a algú li interessa.

A mi m'interessaria patejar-lo...

Cristina ha dit...

Nena, però qui és aquest personatge??? De veritat que encara de tant en tant em segueixo sorprenent quan llegeixo aquestes begenades.

chamb ha dit...

de fet amb les ties que conec jo faig aquest plan. Ja siguin russes, sudaques, xarnegues o catalanes.

N`hi ha prou amb pagals-hi algun capritxet, alimentar.les una mica , alguna esperança de casar-se i polvos de més de cinc minuts. Amb això tens les ties que vols. Estic segur que el de Figueres ja n`ha trobat més d`una.

C.E.T.I.N.A. ha dit...

Eh, jo conec a aquest paio: És en Salvador Sostres!!!

Ferran ha dit...

Perdó, però vaja criminal en potència, no? Pitjor encara que l'anunci en sí és pensar que algú pugui respondre'l!