06 de novembre 2007

En Rockytu

Hi ha poca gent en el món que em causi una reacció al·lèrgica amb èczemes i foròncols incloses. Darrerament m’he entestat en trobar la manera d’avergonyir a alguns polítics i pseudo intel·lectuals amb idees i pensaments equivocats, fotent un bon cop de mall. Mai fins ara li havia tocat el torn a un esportista (o això juraria), i menys a un campió del món de l’especialitat que sigui, però es que ja en tinc els collons plens.

Jorge Lorenzo, pot ser un gran pilot, un gran mallorquí, un gran bicampió, però per damunt de tot és un gran gilipolles.

Amb els seus espectacles egocèntrics i amb el caràcter xulesc amb que ens té acostumats, en Lorenzo de moment no ha fet gaires amistats. La fama i els calers li han pujat al cap de forma desorbitada i ens regala bufonades patètiques fent l’orangutan pels circuits.

De moment els del Cola-Cao no l’han fitxat... bona senyal. Sempre he pensat que eren persones assenyades, tant o més que els de les Natilles Danone. No m’imagino a la mare del Rockyto dient... Dicen que lloró como un niño, que quereis? Es un niño!

11 comentaris:

Puji ha dit...

Almenys ho reconeix. No fa gaire va dir: "no lo puedo remediar, soy un chulo".

Però què cony dic? COP DE MALL!!

Puji ha dit...

Almenys ho reconeix. No fa gaire va dir: "no lo puedo remediar, soy un chulo".

Però què cony dic? COP DE MALL!!

Ulisses ha dit...

es un prepotene odiós.
Cop de mall (o dos, com és bicampeó... XD)

Unknown ha dit...

És xulo, prepotent, gilipolles, però és un crack.

És igual que l'Alonso i en Mourinho.

Anònim ha dit...

Ni idea de qui és aquest noi, la veritat és que el món del motor mai m'ha atret el més mínim, però si que sembla ser una mica fantasma.

El que si puc parlar és d'un assistent a la carrera d'aquest cap de setmana a Xest que "vaig tenir la sort" de gaudir de viatge de tornada en el tren... i vaig acabar amb ganes de portar-lo lligat darrera el vagó !!

Sergi ha dit...

Algú ho havia de dir! Hi estic molt d'acord, no el puc veure. Ser un campió del món no et dona dret a ser així, i ja pot ser tant bo com vulgui, però la ràbia que fa no li treu ningú. I així no es va per la vida. Més val que guanyi tot el que pugui ara, que quan les coses se li torcin se'l treuran de sobre ràpidament. Què fer, aguantar les criaturades del ex-campió xulo i prepotent? Si home! L'enviaran a pastar fang.

Charlie ha dit...

COP DE RETROEXCAVADORA!!! QUINA RÀBIA DE NANO!! MUERTEASESINATOMUERTEASESINATOMUERTEASESINATO

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Doncs jo no trobo que sigui gens prepotent. Mai s'ha barallat amb cap company i mai ha parlat malament de ningú. No com els impresentables d'Alonso o Mourinho. Si de cas ha arribat a dir que ell amb pitjor moto era més ràpid que Pedrosa a las corbes. I era veritat.

Si ho dieu per las xorrades que fà quan guanya estic convençut que li han estat sugerides per la gent de TVE, que volen un pilot que arrosegui més audiències.

Charlie ha dit...

Ei Cetina!
Em sap greu discrepar, però el seu historial de baralles amb companys, crítiques i punyalades per l'esquena és inacabable. I sinó, pregunta-li a l'Amatriaín, al Barberà, al Pedrosa, al Dovizioso...

Però la seva perla més famosa va ser: "Soy mejor que Pedrosa"
I l'any que vé will bite the dust.

rosa ha dit...

a mi em produeix asquerositat, qu s'he cregut que és un altre Alonso?

Oriol ha dit...

segur que te "enanitos" al jardí,