19 de desembre 2007

Atrapasomnis

Fa un parell de setmanes, va arribar a les meves mans un atrapasomnis de color blau, amb unes delicades plomes i uns vidrets amb forma de rombes ple bufons.

Els entesos en la matèria; que no sé si son bioquímics, parapsicòlegs o metafísics documentats, vaticinen unes nits plàcides i un descans absolut amb un trasto d’aquest penjat sobre el capçal del llit.

El caçador de somnis, originari dels indis Oneda, permet (en teoria, clar) que els bons somnis arribin al nostre esperit a través del forat situat al centre de la teranyina, i els malsons quedin atrapats, per desaparèixer durant els primers rajos del sol. Tot això com a llegenda està molt bé, però que collons passa a l’hora de la veritat?

La menda lerenda amb una fe que mou muntanyes, va col·locar l’andròmina a l’habitació sobre l’atenta mirada d’en D i la Trufa. Ells ja saben que em falta un bull, però després de tants anys hem après a conviure amb aquesta alteració com a una evidència anecdòtica.

No solo tenir terrors nocturns gairebé mai, de fet no recordava l’última vegada que un somni angoixant m’havia fet saltar del llit. Efectivament i com la majoria de mortals, tampoc fantasiejo cada nit i si ho faig l’endemà no ho recordo. Era un amulet preventiu a llarg termini, i una ajuda per l’aparició de somnis de caràcters diversos. (Ejem, ejem)

No creia que la cosa agafés una magnitud tan bèstia ni que durant dues setmanes hagi estat tantes hores desperta... odi, tenebres, guerres, fam, morts, foscor i ni un putu rastre d’erotisme ni sensibilitat. Quins nassos i quina estafa! I jo que encara crec en les fades bones....




13 comentaris:

Sergi ha dit...

Vols dir que no l'has posat del revés?? Ja et diré ara, que els bioquímics no vaticinem res amb una andròmina decorativa com aquesta, i això que ens posis al mateix sac que parapsicòlegs i metafísics... ja sabia que no tenim massa bona premsa, però tant dolenta??

Carquinyol ha dit...

és que ja són ganes de fer l'"indiu"... amb el senzill que seria penjar un mall i si s'acosta algun terror nocturn.. zas !!

això si, penja'l bé no sigui que caigui tot solet ;)

Puji ha dit...

És que no ho has entès! L'has de penjar del retrovisor del cotxe i dir:qué passssa neeeeeeng!


Ara en serio, jo no crec en aquestes coses, però en tinc un a la capçalera del llit. El vaig comprar als indis navajos de Monument Valley

Clint ha dit...

Txell, estas fatal! jajaja agafa la ratafia que això sí que és un remei casolà! i deixa de fer l'indiu!

Anònim ha dit...

Filleta de deu! T'he dit mil vegades que deixis el moscatell! Encara no entenc com en David t'aguanta a tu i a les teves pòssimes!!!

robelfu ha dit...

saps a la meva filla li van regalar un.
Li esplicaron que era per atrapar els somnis dolents.
ella és molt poruga i t'asseguro que funciona almenys amb ella .
Divina innocència.

Anònim ha dit...

Ei Txelsi! T'he trobat!!!!!!!!!!

Aqueta merda tens penjada al cuartu? Però si això i res és el mateix! Prente una valeriana i llestes!

rosa ha dit...

ostres no savia que això era un atrapasomnis?
jo en pensava que era com un estimulador envers la potència sexual de l'home...hi tinc tot el sostre plegat de tots aquests artilugis i noia van fantàsticament per pujar la líbido.

DooMMasteR ha dit...

Si produeix l'efecte contrari no serà que l'has penjat al reves? :P

zel ha dit...

Noia, vols dir que ho vas fer bé? Als meus fills els va anar de nassos, o això o te'l van colar per bo i era dels xinos... Jeje.. potser....???? Petonets!

Mikel ha dit...

ara nomes et queda veure la peli Dreamcatcher basada en un llibre de l´Stephen King...jejeje
http://www.apple.com/trailers/wb/dreamcatcher/

mossèn ha dit...

vaja merda d'artilugi !!! ... a la foguera ja !!! ... així, estarem més calentets ... salut

Xupasangre ha dit...

mencanten els atrapasomnis!!