27 d’abril 2006

La Mar i la Berta


No recordo exactament la primera vegada que les vaig veure, així que segurament en aquelles èpoques jo encara les passava en alçada.
Probablement venien acompanyades pels seus pares i no tenien ni de bon tros l’airositat i la barra amb que s’acostumen a mostrar a hores d’ara. Es trobàven en una edat molt tonta, grans a la cara, mirades desafiants i de descofiança i fins i tot escoltaven el “Caribe Mix”. La tonteria encara no l’han deixat enrera i si ho han fet hi han tornat a recaure.
Ni jo ni elles comptavem en fer-nos amigues, defet desconeixia que elles ho fossin.
Per part meva , no hi han hagut massa canvis. Gaudia amb la Festa Major, tenia devoció pels gegants, era responsable de nans i em fotia nerviosa amb els nens. Tot segueix igual.
Els primers anys de la Berta em van passar una mica desaperçabuts, m’ensumo que era molt més assossegada i no m’amanyagava tal com ho fa, ara, cada cop que em veu.
La Mar, per altres temes, sempre ha estat més propera, ella tampoc s’assemblava a la pubilla petonera i amigable que tenim ara.
Les nenes s’han fet grans i jo amb elles. Podria dir moltes coses de la Mar i de la Berta, o de les pulpoguirls (com es fan dir elles) però em quedaria curta.
Nenes!!!!! Ha estat un plaer compartir amb vosaltres “colla”, no deixeu mai aquesta bogeria xirucaire i adolescent. Us estimo!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Txeeeeeeeeeeeeeeeeell!!!
Ai ai ai!!
Que maco tot això que has escrit eh!!!
Aix...no m'ho esperava quan he vingut a fer el xafarder per aquí!
Sí, devíem tenir i tenim grans a la cara, la tonteria molt pujada (o més encara) però...en què et bases per dir que escoltàvem el Caribe mix?

I nosaltres també ens estimàvem i estimem les santes, començàvem a portar nans i... ens posàvem nervioses fent les ditxoses voltes de 4!!! I el millor és que encara ens sabem el ball!

Pel que fa a la foto...no pateixis que ens hi tornarem...saps que en tenim de pitjors :P :P!!!

un petonàs!!

(Per cert... jo t'amanyagavo...però tu em fots uns mecos!!!)

Anònim ha dit...

IUHU!!!!
que maco i quina sorpresa, jo tampoc no m'ho esperava gens!!!
TXELL ets collonuda!
Mil petons!!!!!

Txell ha dit...

Ereu una mica bordes, però bones noies!!!!!!!!!!!!
Ara sou encantadoríssimimes de la vida. Muack!
Berta em baso a les proves.

Anònim ha dit...

uis berta i mar heu entrat en un cercle vicios jajaja

vigileu q la txell es la mes perillosa jejeje

Anònim ha dit...

Nice colors. Keep up the good work. thnx!
»

Anònim ha dit...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»